Baldži: Asfaltiranjem puta Zlipotok – Kruševo, briga manje za Koaliciju Vakat

Danas su počeli radovi na asfaltiranju puta Zlipotok – Kruševo.Vrjednost radova je oko 200 hiljade eura, a radove izvodi kompanija „ Renelual Tahiri“

Baldži: Asfaltiranjem puta Zlipotok – Kruševo, briga manje za Koaliciju Vakat

Ovaj putni pravac u dužini od dva kilometra je od vitalnog značaja prje svega za mještane Zlipotoka, ali je od velikog značaja i za mještane Kruševa i Restelice. Asfaltiranjem ovog putnog pravca omogućiće se mještanima sela Zlipotoka da ima djeca stignu do škole za mnogo kraće vjeme, a i usluge u Centru porodične medicije u Kruševu,  a  biće im mnogo bliže i ostale institucije: matična služba,policija, pošta. Takođe će ovaj put biti od značaja i za mještane Restelice i Kruševa jer će preko Zlipotoka za mnogo kraće vjeme stiči u Brod i Baćku.

Govorećei o prioritetitima i potrebama stanovnika Gore, predsjedniik Demokratske strake Vatan, članice koalicije Vakat koji je i zamjenik ministra ekonomije Usmen Baldži kazao je za gorapress.

„Danas sam jako srećan ujedno se i osjećam ponosno jer smo asfaltiranjem ovog puta smanjili jednu brigu i obavezu koju smo imali, kazao je Usmen Baldži i nastavio. „Sva naša obećanja data u predizbornoj kampanji su za nas amanet. Ovaj put je dokaz da stojimo iza svih naših obećanja, jer kao partija imamo jasno zacrtane prioritete i potrebe građana Gore, i u skladu sa tim realizujemo sve projekte.

Želim da se najpre zahvalim vojnicima turskog KFOR-a koji su na naš zahtjev  otvorili ovaj put prje nekoliko godina, „ Put čanakaljskih šehida“, i on je i kao makadam bio od korist mještanima ovog područja.

Kada smo prje nekoliko godina na predizbornim kampanjama prezentirali našim građanima naše planove za razvoj Gore, mnogi su nas sa nevericom gledali.  Povezivanje sela unutar Gore nam je bio jedan od prioriteta, i kao što vidite danas asfaltiramo ovaj put, a uskoro i put prema Brodu i Baćki koji smo prošle godine otvorili. Takođe Goru povezujemo i sa susjednim državama. Otvorili smo put prema Albaniji, a nastavljamao sa asfaltiranjem prema Makedoniji. Svestan sam da ovo sve nije dovoljno, ali takođe sam svestan da bez dobre putne infrastrukture Gora nema perspektivu, kazao je Usmen Baldži i nastavio.

Drugi nemaju nikavu odgovornost. Oni love u mutniom, i najćešće se bave  ogovaranjem na društvenim mrežama. Njih samo zanima koliko će dugo preživeti, dok je njihovo pitanje nerješeno zbog poznate političke situacije na Kosovu. No svjestan sam da je po politika koja nema perspektivu, zato što ne počiva na realnim osnovama. Žao mi je što je jedan deo građana ucenjen i što vjeruje u politiku koja nema prosperitet. .Želim da vas podjetim da   jer je Kosovo nezavisna država koja će veoma brzo uspostaviti potpuni suverenitet na čitavoj svojoj teritoriji, a aktivnosti pojedinaca stvoriće dubok jaz koji će biti teško preskočiti“, istako je između ostalog, Usmen Baldži.

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš