Aljbin Kurti: Drago mi je da u opštini Dragaš nema zaraženih od koronavirusa

Danas je vršilac dužnosti premijera Kosova, Albin Kurti, zajedno sa vršiocem dužnosti ministra Administarcije i Lokalne samouprave, Emilijom Redžepi, kao i vršiocem dužnosti ministra poljoprivrede,šumarstva i rularnog razvoja, Besijanom Mustafom posjetio Opštinu Dragaš.

--

Gradonačelnik Shaban Shabani je u veoma kratkom izlaganju upoznao premijera i minstre na koji način Opština Dragaš upravlja situacijom nastalom pandemijom koronavirusom. On je obavjestio premijera dobrom vešću, a to je da do sada u ovoj opštini nije zabilježen nijedan slučaj zaraze  koronavirusom, te da su preduzete sve preventivne mjere koje je vlada propisala, ako i da se  one u potpinosti sprovode.
Aktuelni premijer Albin Kurti izrazio je posvećenost vlade u suzbijanju koronavirusa i spremnost da sarađuje u ovoj borbi sa svim opštinama na Kosovu.
"Kao vlada i ured, svjesni smo da ulazimo u važno vrijeme za naše proizvođače, posebno one u poljoprivredi gdje su mjere koje je poduzela vlada možda omele poljoprivrednu proizvodnju. Ali sve to radimo kako bismo spasili živote. Dragaš je opština sa velikim brojem građana koji žive u zemljama zapadne evrope i zemljama u okruženju, te smo zbog toga svjesni da postoji velika zabrinutost za članove porodica  koji su u drugim zemljama, ali kao što znate tu situaciju nismo mi stvorili. Drago nam je da u ovoj opštini niko nije zaražen koronaviruso , i nadamo se da će tako biti do kraja ", rekao je na kraju, vršilac dužnosti premijera Aljbin Kurti.

Nakon izlaska iz zgrade Opštine, premijer Kruti je odgovarao na pitanja novinara. Kao što se na snimku može vidjeti u momentu dok su mu postavljali pitanja čulo se učenje ezana. Premijer Kurti nije hteo da odgovara dok mujezin nije završio sa učenjem ezna.

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš