Još jednom je pokazao veliko srce: Edin Džeko uplatio cjelokupan iznos za operaciju malenog Haruna

Dječak Harun Kapo iz Zenice postao je bosanskohercegovačkoj javnosti poznat po rijetkoj bolesti zbog koje nema samokontrolu, a zbog toga ima razne poteškoće u svakodnevnici.

Još jednom je pokazao veliko srce: Edin Džeko uplatio cjelokupan iznos za operaciju malenog Haruna

Liječenje za ovu bolest u Bosni i Hercegovini se nažalost ne može adekvatno sprovesti, pa je njegova majka uputila apel na mnoge adrese kako bi se njenom dječaku pomoglo.

Kada su informacije o Harunovom stanju došle do Edina Džeke, Dijamant je odlučio na sebe preuzeti kompletne troškove Harunovog liječenja.

“Edin Džeko na desetine puta je učestvovao u humanitarnim akcijama, za koje javnost zna, a duplo više puta je učestvovao u humanitarnim akcijama za koje javnost ne zna, niti Edin želi da se to sazna. Nikad ne pomaže da bi se time hvalio, već zbog toga što je dobar čovjek i što želi pomoći. Nažalost, u BiH ima jako mnogo ljudi i organizacija, kojima je pomoć itekako potrebna, a Edin i njegova supruga su posebno slabi na djecu. Da, Edin je uplatio cjelokupan iznos koji je bio potreban za operaciju Haruna Kape i pratit će njegovo zdravstveno stanje”, potvrdio je Jasmin Ligata, PR Edina Džeke, prenosi

Izvor: (haber.ba)

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

Korona virus Statistika

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš