Premijer Isa Mustafa u subotu u posjeti Župi

U subotu 16. aprila premijer Vlade Kosova prof. dr. Isa Mustafa sa svojim saradnicima će na poziv Rasima Demirija, ministra bez portfelja u Vladi Kosova, po prvi put posjetiti region Župe sa sjedištem u Rečanima i razgovarati sa građanima Župe, Podgora i Prizrena na temu “Decentralizacije, zaštite životne sredine, infrastrukture, posebno o problemu puta kroz kanjon Bistrice, razvoju poljoprivrede“ i po drugim temama, u vremenu od 11.00 do 14.30.

Premijer Isa Mustafa u subotu u posjeti Župi

Kako piše portal " info-ks.net" razgovorima će prisustvovati predstavnici naselja Prizrena, Župe i Podgore, predstavnici privrednika, farmera, malinara, pčelara, stočara, građevinskih preduzetnika, zvaničnika nevladinog sektora i dr.

Nakon tih razgovara, koji će se obaviti u banket sali “Fuad-As“ u Rečanima,  premijer će obići ovo centralno župsko naselje i razgovarati sa građanima, a potom će posjetiti najveće naselje u Župi Gornje Ljubinje i obići neke malinjake i farme.

“Kako su navedene teme od vitalnog značaja za stanovnike ovih regija mole se građani da se odazovu u što većem broju, jer će sa premijerom doputovati i ministri ministarstava koja su nadlježna za pomenute teme“, kazao je ministar Demiri.

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš