Poziv nevladinim organizacijama i malim preduzećima

Poštovani Bošnjaci Danas sam imao konstruktivan sastanak sa Predsjednikom Vlade Republike Kosovo Avdullahom Hotijem i njegovim savjetnikom Lidonom Pajazitijem na kome smo razgovarali o implementaciji programa za ekonomski oporavak sa posebnim akcentom na pripadnike nevećinskih zajednica.

Poziv nevladinim organizacijama i malim preduzećima
Klikni ovde da bi preuzeli aplikaciju:   http://www.zck-ks.net/?page=1,4,289JAVNI
Kancelarija za zajednice pri Uredu Predsjednika Vlade je objavila javni konkurs za sprovodjenje Mase 9 - Programa Vlade o ekonomskom oporavku zemlje sa akcentom na pripadnike nevećinskih zajednica. Ovaj plan je usvojen na sjednici Vlade 07.10.2020 godine a biće realiziran do kraja ove fiskalne godine.
Objektivi ovog poziva za nevladine organizacije i mala preduzeća su ublažavanje ekonomskih posljedica zbog pandemije virusa Kovid 19, pomoć porodicama u vidu osnovnih namirnica za život i higijenskih sredstava, finansijska pomoć malim preduzećima sa posebnim akcentom na zapošljavanje pripadnika nevećinskih zajednica kao i pružanje gerontoloških usluga za starije, bolesne i osobe sa posebnim potrebama.
Pozivam sve nevladine organizacije, mala preduzeća i ostale zainteresirane strane da apliciraju za ovu pomoć da bi pomogli našim porodicama i malim preduzećima koje su najviše pogodjene ovom situacijom.
Detaljnije informacije o ovom pozivu možete pronaći na zvaničnoj stranici Kancelarije za zajednice pri Uredu Predsjednika Vlade Republike Kosovo. RD
22.10.2020

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš