Službena posjeta KEDS-u

Ministar Demiri i poslanica Duda Balje izrazili zabrinutost zbog čestih restrikcija struje

Ministar u Vladi Kosova, Rasim Demiri i poslanica u Skupstini Kosova, Duda Balje danas su posjetili direktora sluzbe za distribuciju elektricne energije KEDES -a, Alpera Erbasa i Georga Karagutofa.

Ministar Demiri i poslanica Duda Balje izrazili zabrinutost zbog čestih restrikcija struje

Na sastanku se prvenstveno razgovaralo o svakodnevnim restrikcijama u pojedinim selima; Župe, Gore i Podgore, što izaziva veliki problem za stanovnike ovih sredina, te je zatraženo od nadležanih predstavnika KEDES-a,  da se zaustavi restrikcija, i normalizuje  snabdevanje strujom. Na sastanku je istaknuto da su  sredine koje su pogođene restrikcijama; Župa  Gora i Podgor, najbolje su i najredovnije platiše na Kosovu.

Na sastanku  je bilo reči i o zastarelim električnim stubovima u svim regionima gde žive Bošnjaci, gde je i dogovoreno da se u 2017. godini  započne rekonstrukcija kompletne elektro mreže.

Takodje je dogovoreno da se u narednim danima izvrši prezentacija projekta čija ce vrjednost biti preko 250,000 eura, za novi dalekovod za Gornje i Donje Ljubinje. Prezentacija projekta će biti uz prisustvo mjestana sela Gornjeg i Donjeg Ljubinja.

Izvor: (Redakcija)

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš