Spars sutra dočekuje Građanski: Sarajlije očekuju pobjedu

Spars će dočekati Građanski sutra u 17 sati u Skenderiji u okviru 12. kola Prvenstva BiH za košarkaše, a to će biti ujedno i debi novog trenera sarajevskog kluba Mensura Bajramovića.

Spars sutra dočekuje Građanski: Sarajlije očekuju pobjedu

"Uspio sam vidjeti protivnika. Utakmici ćemo prići kao i svakoj drugoj. Pokušat ćemo voditi računa o sebi i o našem načinu igre, a u toku sezone ćemo popravljati sve što nije dovoljno dobro i što može biti mnogo bolje.

Dva dana sam tu, sve igrače znam, ali nisam nikoga od njih osim Kenana Bajramovića imao priliku trenirati. Malo će mi trebati vremena dok se naviknem na njih i oni na mene i da vidim ko šta može u kojem trenutku.

Moram vidjeti na prvoj utakmici kako će to sve izgledati kako bi nas usmjerilo u daljnjem radu. Bez obzira na to, ambicija je da pobijedimo i prikažemo zadovoljavajuću igru", smatra Bajramović.

Bek Sparsa Dino Hodžić dodaje kako očekuje pobjedu.

"Isto kao i do sada, mi u svakoj utakmici idemo na pobjedu. Dosad smo odradili dva treninga sa novim trenerom. Treniramo, spremamo se i srećom nemamo povreda osim Peršića. Idemo na pobjedu i nadamo se da ćemo to i ostvariti", poručio je Hodžić.

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš