NBA liga: Fantastičan niz Warriorsa i dalje traje

Niz Golden State Warriorsa i dalje traje. Start sezone, 21 pobjeda, niti jedan poraz.

NBA liga: Fantastičan niz Warriorsa i dalje traje

Toronto Raptorsi sinoć su bili veoma bilzu ali u završnici sa slobodnim bacanjima teško da iko može parirati Curryju i društvu. Warriorsi su slavili rezultatom 112:109.

Goste je predvodio sjajni Steph Curry sa 44 poena i sedam asistencija, a Klay Thompson je dodao 26 poena, devet skokova i šest asistencija. Za Toronto je Kyle Lowry ubacio 41 poen, a imao je i sedam asistencija.

Los Angeles Clippersi su pobijedili Orlando Magic 103:101. Jamal Crawford ubacio je 32, a Blake Griffin 28 poena uz 13 skokova i sedam asistencija. Kod Orlanda je najbolji bio Victor Oladipo s 24 poena i sedam skokova.

Indiana Pacersi su izgubili na gostovanju kod Utah Jazza 119:122 nakon produžetka. Nije im pomoglo ni 48 poena Paula Georgea. Jazz je do pobjede vodio Derrick Favors s 35 poena i 13 skokova.

Charlotte je bio bolji od Bullsa u gostima rezultatom 102:96. Nicolas Batum je predvodio goste sa 24 poenya, 11 skokova i pet asistencija. Jimmy Butler je za Bullse upisao 25 poena, osam skokova i dvije asistencije.

Izvor: (scsport.ba)

Tagovi:GosteKosarka

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš