Noću 12 puta idem u toalet, jedem 6.000 kalorija dnevno, ali to je OK, jer ću roditi petorke!

Australijanka Kim Tuči (26), uskoro će donijeti na svijet pet beba, a već ima dvije ćerke. Unosi 6.000 kalorija dnevno da bi prehranila bebice, a neprocjenjivo iskustvo svoje trudnoće iz dana u dan dijeli sa svima na blogu koji ima više od 120.000 pratilaca.

Noću 12 puta idem u toalet, jedem 6.000 kalorija dnevno, ali to je OK, jer ću roditi petorke!

U 29. nedelji trudnoće, Kim je primorana da jede tri puta dnevno količinu kalorija koju normalna osoba treba da unese za jedan cio dan. Ona je već mama dvije djevojčice, a u pokušaju da dobije sina, sada sa svojim mužem očekuje petorke. Ostala je u drugom stanju prirodnim putem, a sve uspone i padove ove specifične trudnoće, Kim izvještava na svom blogu "Surprised With Five". 

- Primoravam sebe da na silu jedem, a to me poslijemuči satima. Ne podnosim dobro mliječne proizvode i počinjem da gubim na kilaži sada kada treba da je dobijam – napisala je Kim na blogu. 

Kim pored dvije ćerke sada očekuje još četiri djevojčice i jednog dečaka 

Postovi u kojima govori o borbi sa bolom, mučninom, promjenama na tijelu i odlascima u kupatilo 12 puta tokom noći, povećali su broj njenih pratilaca na preko 120.000, a većina njih su mame koje takođe dijele slična iskustva. 

- Postaje mi teže iz dana u dan da izdržim bol, svaki dio tijela me boli, a čak i spavanje je nepodnošljivo. Nema tih jastuka koji bi pomogli mojim leđima, a ponekad se toliko iznerviram da mi dođe da dignem ruke od svega – napisala je ona. 

- Imam dosta strija, i jako mi je teško da se nosim sa ovolikom promjenom na tijelu. Muž me stalno podsjeća da treba da budem ponosna na ono što sam postigla. A da li je sve ovo vrijedno truda? Da!!! I nastaviću da guram dalje – istakla je buduća mama. 

U 24. nedelji trudnoće, Kim je napravila set profesionalnih fotografija da bi ovekovečila ovo posebno putovanje. Slike su postale veliki hit, a Kim je nedavno otkrila i da su sve njene bebe potpuno zdrave. 

Nakon pokušaja da dobiju sina, prilikom prvog pregleda doktor im je rekao da očekuju blizance, ali kada su uz pomoć drugog ultrazvuka imali jasniju sliku beba, njen svijet se okrenuo naglavačke kada je doktor otkrio da čuje pet različitih otkucaja srca. 

- Noge su mi zadrhtale i sve što sam mogla u tom trenutku je da se smijem. Pozvala sam muža i mislim da mi u startu nije poverovao. Brzo se dovezao do mene i mogla sam da vidim uzbuđenje na njegovom licu kada mi je rekao: "Možemo mi to!" – uzbuđeno je otkrila Kim. 

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš