Mačak preživio centrifugu i pranje na 60 stepeni

Mačak Bobi iz Nottinghama u Engleskoj, koji je upao u mašinu za veš, preživio je pranje na 60 stepeni i centrifugu, “i tako iskoristio jedan od devet života”.

Mačak preživio centrifugu i pranje na 60 stepeni

Bobi je kandidat za nagradu PSDA “Životinja pobjednik”, koju su ranije dobili stafordski terijer Zigi, koji je preživeo pogodak samostrela i mačak Robi koji je preživeo požar, ali s teškim opekotinama, prenosi britanski Independent., piše “N1“…

Devetomjesečni mačor ušao je u mašinu za veš da spava, ali je ubrzo doživeo najbrže buđenje. Vlasnica Liza Kif navodi da je zaustavila mašinu čim je čula tupe udarce iznutra.

Bobija su odmah odnijeli veterinaru, koji je uspio da mu stabilizuje stanje i već narednog dana se vratio kući.

“Za 15 godina koliko radim kao veterinar, ovakav slučaj nisam imao, a nisam ni čuo da je neka mačka to preživjela”, rekao je veterinar.

Vlasnica kaže da zna da Bobi ulazi u mašinu i da je uvijek vodila računa da ga ne zatvori, a sada nakon pranja na 60 stepeni i centrifugiranja, Bobi više ne prilazi mašini.

Slično se dogodilo pre četiri godine jednoj južnoafričkoj mački Tabiti, koja je preživjela dvosatvni “tretman” u mašini za veš, ali u hladnoj vodi.

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš