ŠOKANTNO PRIZNANJE SLAVNOG HIRURGA

Na VMA u Beogradu, napravio sam četvoricu dvojnika Sadama Huseina!

Uvećavanje glutealnog dela – zadnjice, počelo je u Beogradu i Sarajevu. Takođe, sa naših prostora, iz Srbije i BiH, krenulo je i pravljenje struka i vađenje zadnja dva rebra. Radi se o 11. i 12. rebru i pravljenju uskog korseta, sa čime su prvi počeli Srbi, a o čemu može da svedoči umetnica Jelena Karleuša – priča doktor Borko Đorđević, najslavniji hirurg sa Beverli Hilsa

Na VMA u Beogradu, napravio sam četvoricu dvojnika Sadama Huseina!
Ovaj lekar srpskog porekla izgradio je svetsku karijeru ulepšavajući najveće svetske zvezde, glumice i zabavljačice, poput Zaz i Eve Gabor, žene Frenka Sinatre, Elton Džona, a u poslednjih godinu dana doktorove pacijentkinje bile su i mlade zvezde, poput Britni Spirs, koja je radila abdominoplastiku posle poslednjeg porođaja, i Lejdi Gage, koja je letos u Igalu radila liposukciju za potrebe promovisanja svog novog albuma.
Prema njegovim rečima, estetskoj hirurgiji nije strano pravljenje dvojnika, što se radilo i na VMA.
- Na VMA su napravljena četiri dvojnika Sadama Huseina. To je rađeno u vreme profesora Brane Pantelića i Miće Đuričića. Ja sam napravio tri ljudske kopije Elvisa Prislija u Americi- tvrdi on.
Kako kaže doktor, operacijama se više podvrgavaju naše dame nego muškarci. Naime, žene su te koje više menjaju izgled, i to u odnosu tri prema jedan.
- Muškarci se najčešće podvrgavaju neinvazivnim metodama. Naime, gospoda uglavnom koriste botoks i hemijski piling, dok su najčešći zahvati koje žene u Srbiji rade punjenje usta i uvećanje dojki. U srpskoj tradiciji uvećanje dojki i usana je simbol plodnosti i uspeha. U poslednje vreme radi se i uvećanje glutealnog dela- rekao je on.
Đorđević ističe da operacije kod plastičnog hirurga nisu samo estetskog karaktera, one su i deo vrlo važne psihološke terapije.
- Dame lošeg izgleda su nesrećne, a posle operacije su srećne. Plastični hirurg kakav sam ja ih leči od depresije i hroničnog nezadovoljstva sobom. Veliku ulogu u podmlađivanju organizma i tela ljudi danas imaju masne matične ćelije, koje služe za voluminozno lečenje i podešavanje. To je nova medicinska legitimna metoda, koja se sve češće primenjuje i kod nas. Ja pokušavam da je usavršim…“, kaže on.
Sužavanje vagine za 3.500 evra
Đorđević otkriva da je najnoviji trend sužavanje vagine:
- U profesionalnim klinikama i kod uglednih doktora kompletan mejkover košta od 30 do 50 hiljada evra. Kako vagina posle porođaja često biva povređena i deformisana, medicinski pristup omogućava intervenciju, njenu popravku i sužavanje.
Uvećana vagina kvari odnose dame i njenog partnera, jer izaziva nezadovoljstvo. Stvara i psihološku bol. Sužavanje vagine je postalo česta operacija na našim prostorima, naročito kod mladih Albanki. Cena ove intervencije je od 3.500 do pet hiljada evra, kaže doktor Borko Đorđević.

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš