Ovaj ukusni sok će odčepiti arterije i spriječiti od srčanih bolesti!

Klinička studija je otkrila da dodate jednu jednostavnu hranu u prehrani ima moć vratiti zdravlje, smanjiti rizik od srčanih bolesti, pa čak i preokrenuti bolesti, odnosno izliječiti.

Ovaj ukusni sok će odčepiti arterije i spriječiti od srčanih bolesti!

Objavljeno u časopisu Ateroskleroza, znanstvenici su potvrdili da ekstrakt nara može spriječiti i / ili preokrenuti primarne patologije povezana s bolestima srca. (U tom slučaju, progresivni zadebljanja koronarnih arterija, zbog nakupljanja masnih tvari).

Istraživanje je pokazalo da nar ekstrakt učinkovito:

 

Smanjena količina plaka u arterijama
Smanjena razina oksidativnog stresa
Smanjena kemijski glasnik (kemokinskih) koja je povezana s upalom u arterijama
Smanjuje nakupljanje lipida u srčanom mišiću
Smanjeni EKG abnormalnosti
Ovo nije prva studija takve vrste. U 2004. godini, Clinical Nutrition je objavio rezultate kliničkog ispitivanja od tri godine, utvrdivši da je dnevna konzumacija soka od šipka liječi oboljenja srca.
Nije tajna da su lijekovi za snižavanje kolesterola koje sadrže statine povezani s mnogim štetnim učincima, pa je istraživanje iznenađujuće zdravstvene prednosti nara može zapravo dovesti kao alternativu u prirodnom načinu odčepljenja arterija.
Od biljne tvari iz nara imaju moćna ljekovita svojstva koja mogu pomoći u borbi protiv štetnih bakterija u tijelu. Oni su pokazala da je koristan protiv nekoliko vrsta bakterija i gljivičnih infekcija.

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš