Poslednja vijest!

U saobraćajnoj nesreći kod Žura pogionuo otac sa dva sina

Bilans današnje saobraćajne nesreće koja se danas dogodila kod Žura je troje mrtvih.

Kako piše Gazeta exspre  u neseći je stradalo troje muškaraca koji su familijarno povezani. Na licu mjesta smrtno su stradali otac sa dva sina koji su  iz sela Žur. Dvje mlade osobe koje su nastrardale stare su: 24 i 22 godine.

Sumnja se da je automobilsku nesreću prouzrokovao automobil žrtve.

Glavni tužilac Osnovnog tužilaštva u Prizrenu, Admir Shala, dao je detalje o nesreći. On je rekao je da su u ovoj nesreći tri osobe poginule. Sudar se dogodio  se između automobila žrtve i kamiona za čišćenje snjega. Na mestu nesreće izašli su policajci i forenzičari, rekao je on.
"Sumnja se da je nesreću izazvala žrtva, te zbog toga nitko nije uhapšen", rekao je izvor.

Inače, nesreću je potvrdioglasnogovornik regionalne policije u Prizrenu, Vesel Gashi, koji je  rekao da se nesreća dogodila između kamiona koji je čistio put i automobila te da su tom prilikom stradale tri osobe.

"Potvrđujem da su tokom nesreće između kamiona i vozila tri osobe poginule. Istražitelji provode istrage “, rekao je Gashi Expressu.

Gaši kaže da je medicinski tim ustanovio da su tri osobe umrle na licu mjesta.

Zbog teškoća u drumskom saobraćaju zbog nevremena, Kosovska policija zahteva od svih učesnika u saobraćaju, posebno od vozača, da prilagode vožnju vozila uslovima na putu, da posmatraju saobraćajne znakove i da budu vrlo oprezani.

Maksimalna briga o učesnicima u saobraćaju je neophodna kako bi se izbegle nesreće i tako stvorila veća sigurnost u drumskom saobraćaju, apeluje policija.

Kosovska policija kaže da će preduzeti kaznene mere protiv svih prekršilaca saobraćajnih zakona, sa jedinom svrhom podizanja nivoa bezbednosti u saobraćaju i sprečavanja saobraćajnih nezgoda uopšte. / GazetaExpress /

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš