Štrpce: Satanističko ubistvo na Kosovu potreslo ceo Balkan!

Telo starice je bilo plavo, verovatno od udaraca motkom. Krvi je bilo svuda i po zidovima i po tepihu. Svom tom zlu nije bio kraj jer je pored toliko uboda nožem bratanica Draginji izvadila oči i odsekla uši - priča izvor upućen u istragu

Štrpce: Satanističko ubistvo na Kosovu potreslo ceo Balkan!

Nataša Nikolčević (28) iz Beograda uhapšena je u subotu posle monstruoznog ubistva svoje tetke Draginje Nikolčević (80), kojoj je nožem iskopala oči i isekla uši.

Obducenti kažu da je nesrećna starica imala 40 uboda nožem i podliva po telu od letve, prenose beogradski mediji. Poznanici porodice Nikolčević kažu da je Nataša već duže vreme terorisala svoju tetku i stalnim ucenama vršila pritisak na nju da joj prepiše kuću, meštani navode i da je bila opsednuta crnom magijom.

Stravičan prizor zatekla je rođaka Dragica Nikolčević.

– Bilo je jezivo, ušla sam u kuću jer sam svaki dan obilazila Draginju i zatekla sam stravičan prizor. Telo je bilo iskasapljeno, a krvi je bilo svuda – priča potresena Dragica.

Rođaka ubijene Draginje kaže da je telo starice bilo kod vrata, pa pretpostavlja da je pokušala da pobegne od zle bratanice.

Videla sam motku pored njenog tela, pretpostavljam da ju je njom jurila i tukla. Telo je izbodeno skroz celo – kaže ona.

Telo starice je bilo plavo, verovatno od udaraca motkom. Krvi je bilo svuda i po zidovima i po tepihu. Svom tom zlu nije bio kraj jer je pored toliko uboda nožem bratanica Draginji izvadila oči i odsekla uši – priča izvor upućen u istragu.

Meštani tvrde da je Nikolčevićeva često maltretirala babu i tražila joj novac, a kažu i da se drogirala. Po rečima nekih od njih, Nataša je bila opsednuta crnom magijom. Kažu da su je nekoliko puta videli kako noću ide na groblje i da se veoma čudno ponašala.

– Pored tiga što se čudno oblači i šminka, ima i neki ubilački pogled. Bukvalno vas jeza obuzme kad je ugledate. Moj muž radi noću i rekao mi je da ju je nekoliko puta video kako uveče ulazi na groblje. Pretpostavljam da ima neke rituale tamo, a ja sam je nekoliko puta kroz prozor videla kako kasno posle ponoći izađe ispred kuće i kruži oko nje i govori nešto sebi u bradu – ispričala je komšinica koja živi blizu pokojne Draginje.

Telo pokojne bake pronađeno je u subotu ujutru, a Nikolčevićeva je uhapšena u privatnom hotelu u Brezovici kod Štrpca, gde je pobegla nakon monstruoznog čina i određen joj je pritvor. Kako saznaju mediji, Nataša Nikolčević rođena je u Štrpcu, a njen otac Dušan, koji je umro pre nekoliko godina, rođeni je brat ubijene starice. Kada su joj se roditelji razveli, Nataša je sa majkom otišla u Beograd.

Mladić koji je juče video i razgovarao sa ubicom, rekao je za medije:

– Sedeo sam sa društvom  kafani, a ona je bila za stolom pored. Počeli smo da pričamo, ali primetio sam da se veoma čudno ponaša. Pitala me je da li postoji neki smeštaj u blizini i ja sam se ponudio da joj obezbedim smeštaj u Štrpcu, što je ona odbila. Moji prijatelji i ja smo se ponudili da je prevezemo do Štrpca, a ona je uplašeno odbila. Ujutru me je sačekala ta vest. Strašno, mogao sam da prođem kao njena tetka.

Izvor: (elegraf.rs)

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš