Priština: Vlasnik kuće ubio lopova u samoodbrani

Jedna osoba je ubijena sinoć oko 21:00 sati u naselju Veternik u Prištini. Izvori portala "Indeksonline" unutar policije navode da je nekoliko osoba upalo u jednu kuću kako bi je opljačkali, a vlasnik kuće je pucao iz vatrenog oružja i jednog od razbojnika ubio na licu mjesta.

Priština: Vlasnik kuće ubio lopova u samoodbrani

Izvor portala, pod uslovom anonimnosti, je izjavio da su četiri naoružane osobe ušle u kuću, nakon čega je vlasnik u samoodbrani pucao iz vatrenog oružja.

U ovom incidentu ubijena je osoba sa inicijalima K. K., koja je i od ranije bila poznata policiji.

Prema ovom izvoru, nakon saslušanja, vlasnik kuće je pušten na slobodu jer su pljačkaši bili naoružani i žrtva je u odbrani porodice bila primorana da puca iz vatrenog oružja.

Policijski istražitelji su sinoć ostali kasno na mjestu ubistva u naselju Veternik, Priština.

Oni su sakupili sve dokaze sa lica mjesta kako bi pokušali rasvjetliti i razjasniti sve okolnosti koje se tiču ovog slučaja.

Izvor portala, pod uslovom anonimnosti, je izjavio da su četiri naoružane osobe ušle u kuću, nakon čega je vlasnik u samoodbrani pucao iz vatrenog oružja. U ovom incidentu ubijena je osoba sa inicijalima K. K., koja je i od ranije bila poznata policiji. Prema ovom izvoru, nakon saslušanja, vlasnik kuće je pušten na slobodu jer su pljačkaši bili naoružani i žrtva je u odbrani porodice bila primorana da puca iz vatrenog oružja. Policijski istražitelji su sinoć ostali kasno na mjestu ubistva u naselju Veternik, Priština. Oni su sakupili sve dokaze sa lica mjesta kako bi pokušali rasvjetliti i razjasniti sve okolnosti koje se tiču ovog slučaja.

Pročitajte više na: http://www.info-ks.net/vijesti/kosovo/95570/pristina-vlasnik-kuce-ubio-lopova-u-samoodbrani-video?fbclid=IwAR3zsPodkN3ETuUhko4g3jp36H6D5iB70rH6PJFmoWtFUcSP3PyGkD30o7o

Izvor: (info-ks.net)

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš