I žrtva i ubica su iz Gore

Iskasapio ženu nasred ulice u Borči

Suprugu ubio nekoliko ulica od kuće jer je htela da se razvede od njega

Iskasapio ženu nasred ulice u Borči

Krvavi pir koji je juče šokirao stanovnike Borče dogodio se oko 17.15 sati kada je nesrećna Azra D. (43) krenula u posetu svojim roditeljima koji žive nekoliko ulica od nje. Pomahnitali suprug, Bekim D. (43), pratio ju je sivim karavanom "pežo 307" i, na oko 50 metara od kuće njenih roditelja, izašao iz automobila, izbo suprugu nasred ulice u Borčanskih žrtava i pobegao.

Očevici ove tragedije su u prvi mah pomislili da je reč o saobraćajnoj nesreći, te da vozač ostavlja krvavu ženu na asfaltu i u panici beži jer ju je udario. U policiju je prvo stigla prijava da je pešak oboren i usmrćen. Međutim, kada su ekipe policije i Hitne pomoći stigle na mesto incidenta, po ubodnim ranama na Azrinom telu zaključili su da je reč o ubistvu.

U toku je velika policijska potraga za ubicom.

Prema nezvaničnim informacijama, ovoj porodičnoj tragediji je prethodila višemesečna agonija. Bračni par živeo je svega nekoliko ulica dalje od mesta na kojem se sinoć dogodilo ubistvo. Azdra D. radila je kao pomoćna kuvarica u jednom prestoničkom vrtiću, i imali su dvoje odrasle dece, sina i ćerku.

ako kažu komšije, Bekim i Azra su vodili brakorazvodnu parnicu, a ona se pre nekoliko meseci odselila od njega.

- Užas! Azra je bila divna žena, dobra komšinica i majka. Znali smo da se ona i Bekim razvode, jer je on nju godinama maltretirao i tukao. Pre nekoliko meseci, nesrećnica se odselila od njega, a on je ostao ovde sa decom. On je veoma ljubomoran i nije prestao da je proganja čak ni kada je otišla da živi u drugi kraj grada. Sve vreme je pratio gde se kreće i sa kim se druži, a prijateljima je rekao da se plaši da će je povrediti - u šoku je rekao komšija.

Ispred kuće roditelja stradale Azre u sredu uveče su se okupili porodica i prijatelji kako bi izjavili saučešće.

Nemi od šoka, tuge i bola, nisu bili u stanju da progovore ni reč.

Komšije pričaju da nesrećna žena nije želela da živi kod roditelja kad je napustila muža, iako su joj oni nudili namešten sprat kuće, već je htela da bude što dalje od Bekima.

Pojurio za ubicom pa imao udes

Svedok koji je iz svog automobila video kako Bekim nanosi povrede Azri i beži, pojurio je za osumnjičenim. Nastavio je da prati vozača u sivom “pežou”, ali ga nije stigao, jer je na kraju doživeo manji udes i oštetio svoje vozilo.

Izvor: (blic.rs)

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš