Borba 1. juna

Prvo sučeljavanje Joshue i Millera na rubu incidenta, šampion ipak ostao miran

Prvo sučeljavanje Anthonyja Joshue i Jarrella Millera pred meč za šampiona svijeta u teškoj kategoriji, koji će 1. juna biti održan u New Yorku, prošlo je s puno tenzija i međusobnog prepucavanja.

Prvo sučeljavanje Joshue i Millera na rubu incidenta, šampion ipak ostao miran

Miller je ranije Joshua često provocirao, dolazio je na njegove konferencije za medije i tražio je svaki mogući način da privuče pažnju, a na kraju mu se sve to isplatilo s obzirom na to da je dobio borbu u kojoj može osvojiti čak četiri pojasa.

Joshua će braniti svoju WBA Super, IBF, WBO i IBO krunu protiv Millera 1. juna u New Yorku, a borbu će uživo prenositi DAZN u Americi i Sky Sports Box Office u Velikoj Britaniji.

Na prvom sučeljavanju Miller je odmah gurnuo šampiona koji je reagovao dosta mirno i nije se desio veći incident, iako je bilo razloga za takvo nešto.

"Miller je mala ku*kica koju ću uništiti. Udara kao djevojčica", rekao je Joshua.

S druge strane, Miller je imao nekoliko brutalnih uvreda na račun šampiona pa mu je tako rekao da je "Uncle Tom", što je pojam koji je usmjeren prema Afroamerikancima koji su se odrekli svojih običaja kako bi negdje drugo bili prihvaćeni.

Cijena ulaznica se kreće od 93 do 2.200 eura uz bonuse za rezervaciju.

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš