WBA, IBF, WBO i IBO teškaški prvak

Joshua: Millera ću prebiti, Furyja nokautirati, a Wildera nadboksati

Anthony Joshua u pripremama je za obranu svojih titula, odnosno za meč koji ga čeka prvog lipnja u Madison Square Gardenu protiv Amerikanca Jarrella Millera.

Joshua: Millera ću prebiti, Furyja nokautirati, a Wildera nadboksati

Međutim, mladom Britancu u fokusu nije samo idući protivnik, već nerijetko na medijskim druženjima spominje Tysona Furyja i Deontayja Wildera. Popularni AJ je tako u razgovoru za New York Times otkrio svoje viđenje potencijalnih dvoboja sa spomenutim dvojcem.

“Fury? Njega ću jednostavno nokautirati. Bez gluposti, neće tu biti ništa od njegovih 'prednji direkt za prednjim direktom' gluposti… Treba samo raditi, raditi i raditi na njemu. Što se tiče Wildera, njega bih bez problema nadboksao. Furyja je malo teže dohvatiti pa ću ga morati malo stisnuti i onda ću moći raditi što god poželim”, poručio je Joshua.

A Miller?

“Jednostavno ću ga prebiti. Nema tu kompliciranja u boksu. Udariš ga jako i zadobiješ njegovo poštovanje. Na početku je samopouzdanje tvog protivnika na 100 posto, no onda ga spuštaš na 80, 60, 40, 20… Sve dok im ništa ne preostane. Ako i dalje ostane u igri, onda to pokazuje koliko mu je srce. Da, on je velik tip, no i veća meta. Jasno je da će uzvraćati udarce pa ću morati biti u svom najboljem izdanju”, zaključio je WBA, IBF, WBO i IBO teškaški prvak.

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš