Adi-Print

Opremljeni smo modernim digitalnim mašinama tipa CANON te KONICA MINOLTA za štampu iz arka u A3 + formatu. Ovakva oprema omogućava da se velikom brzinom, vrlo kvalitetno i povoljno mogu štampati razni grafički proizvodi u malim i srednjim tiražima (plakati, leci, flaeri, ulaznice, brošure, knjige, katalozi itd.) na svim vrstama papira od 60 do 350 g/m2.

VIZITKARTE, POZIVNICE
 
Izrađujemo sve vrste vizitkarti, članskih kartica, pozivnica i sličnih proizvoda u digitalnoj tehnici kao i u kombinaciji sa štampom folijama (zlatotisak) i suvim žigom na svim vrstama kartona od standardnih bijelih do specijalnih u bojama i posebno obrađenih.
 
LECI, FLAJERI
 
Štampamo letke, flajere i slične reklamne materijale na raznim vrstama papira od 60 do 250 gr/m2, jednobojne i višebojne u različitim formatima u obliku listova ili savijenih na razne načine.
 
PLAKATI, HENGERI, BILBORDI
 
Štampamo plakate i hengere na svim vrstama papira i kartona u dimenzijama do 45 cm širine, dok dužina nije ograničena (npr. plakat B2 - 50 x 70, 50 x 100, 50 x 150...). Uz to štampamo i bilborde u svim dimenzijama na blue back papiru I ceradama.
 
ULAZNICE
 

Izrađujemo ulaznice za razne manifestacije sa numeracijom i specijalnom zaštitom sa hologramom, kao i razne vrste drugih karata, jednokratnih i pokaznih na standardnim papirima kao i na samoljepljivim sa specijalnim vrstama numeracije, bar kod i posebno hologramska zaštita.
 

DIPLOME, PRIZNANJA, ZAHVALNICE
 
Štampamo  razne vrste priznanja, zahvalnica i sertifikata u digitalnoj tehnici sa specijalnim ukrašavanjima tehnikom zlatotiska i suvog žiga na standardnim kao i specijalnim vrstama kartona.
 
NALJEPNICE, ETIKETE
 
Izrađujemo naljepnice i etikete na samoljepivim papirima, PVC materijalima, izrezane, narezane (ricane) ili štancane u raznolikim nepravilnim oblicima.
 
BLOKOVI, OBRASCI
Štampamo sve vrste reklamnih blokova  povezanih na razne načine  (lajmani, broširani, spiralni). Takođe radimo sve vrste obrazaca na bezdrvnim i samokopirnim papirima.
 
KATALOZI, PROSPEKTI
Štampamo kataloge i prospekate na kvalitetnim premaznim mat i sjajnim  papirima sa izuzetnim kvalitetom štampe, fotografija i ostalih grafičkih elemenata. Katalozi mogu biti dodatno plastificirani  mat ili sjajnom folijom te oplemenjeni zlatotiskom.
 
KNJIGE I BROŠURE
 
Štampamo sve vrste crno-bijelih i kolor knjiga i brošura na bezdrvnim i premaznim papirima uvezane na razne načine (klamovano, broširano, tvrdi). Digitalna štampa naročito je pogodna za štampanje raznih stručnih knjiga u boji, pogotovo u  manjim tiražima (1 do 500).
 
KALENDARI, ROKOVNICI
 
Izrađujemo sve vrste stonih i zidnih kalendara na kvalitetnim premaznim papirima povezanih lajsnom ili spiralom. Posebno je pogodno štampanje malih serija kalendara sa specifičnim dizajnom ili vlastitim fotosima konkretne firme. Takođe radimo rokovnike koji mogu biti spiralno povezani ili u tvrdom povezu i sa podacima konkretne firme.
 
RAZGLEDNICE, ČESTITKE
 
Štampamo razne vrste razglednica sa mogućnošću izrade "harmonika razglednica" (već broj razglednica sastavljenih u jednu). Takođe radimo  čestitke na raznovrsnim specijalnim kartonima  sa dodatnim efektima zlatotiska, suvog žiga, izrezanih u oblicima po želji klijenta.
 
ZLATOTISAK 
 
Tvrdo uvezivanje metalnim šinama i zlatotisak 
- Uvezuje do 150 listova 80gm papira 
- Mogućnost odvezivanja dokumenta 
- Radimo zlatotisak na tvrdim i mekim koricama 
- Za otisak na koricama koristimo sve vrste folija koje su predviđene za ovu namjenu.
 
OSTALE USLUGE
 
- Pozivnice za zvadbe,
- Reklame,
- Hemijske olovke, upaljači, majice,
- Dekorativni materijal.
 
Kontakt: 
Tel. 044 243 439; 049 164 463;
Facebook stranica: adiprintprizren
 
 

Vezani članci

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš