Na obali Mozambika pronašli dio nestalog aviona MH370?

Dio je poslan na analizu u Maleziju. Utvrđeno je da je riječ o dijelu horizontalnog stabilizatora. Drugi izvor tvrdi kaže da je jedini Boeing 777 koji je nestao jedino onaj leta MH370.

Foto: Ilustracija

Komad olupine Boeinga 777, koji je vjerojatno dio zrakoplova leta MH370 , pronađen je tijekom proteklog vikenda na obali Mozambika, izjavio je za CNN američki dužnosnik. I malezijska vlada je izjavila kako je "velika mogućnost da pronađeni dio aviona pripada nestalom Boeingu 777".

Dio je poslan na daljnju analizu u Maleziju. Utvrđeno je da je riječ o dijelu horizontalnog stabilizatora.

Drugi izvor iz avijacije kazao je kako je jedini Boeing 777 koji je nestao jedino onaj leta MH370.

Posjetimo, zrakoplov Malaysia Ailinesa je nestao 8. ožujka 2014. s 239 putnika i članova posade. Sudbina zrakoplova i putnika još nije razjašnjena niti je pronađena olupina. Tijekom potrage nađeno je nekoliko dijelova zrakoplova. Ostaci koji su pronađeni u siječnju nisu pripadali letu MH370.

U rujnu 2015. francuski istražitelji potvrdili su da je krhotina zrakoplova pronađena dva mjeseca ranije na otoku Reunion pripadala nestalom letu MH370.

Komad olupine Boeinga 777, koji je vjerojatno dio zrakoplova leta MH370 , pronađen je tokom proteklog vikenda na obali Mozambika, izjavio je za CNN američki dužnosnik. Dio je poslan na daljnju analizu u Maleziju. Utvrđeno je da je riječ o dijelu horizontalnog stabilizatora. Drugi izvor iz avijacije kazao je kako je jedini Boeing 777 koji je nestao jedino onaj leta MH370. Posjetimo, zrakoplov Malaysia Ailinesa je nestao 8. marta 2014. s 239 putnika i članova posade. Sudbina zrakoplova i putnika još nije razjašnjena niti je pronađena olupina. Tijekom potrage nađeno je nekoliko dijelova zrakoplova. Ostaci koji su pronađeni u siječnju nisu pripadali letu MH370. U septembru 2015. francuski istražitelji potvrdili su da je krhotina zrakoplova pronađena dva mjeseca ranije na otoku Reunion pripadala nestalom letu MH370.

Više detalja na: http://www.cafe.ba/vijesti/208859_Na-obali-Mozambika-pronasli-dio-nestalog-aviona-MH370.html

Izvor: (24sata)

Vezani članci

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš