ŠOKANTAN DOKAZ KOJEG MEDIJI NE ŽELE OBJAVITI

Europska unija je bila Hitlerova ideja

Europska unija, slobodno tržište i jedinstvena valuta su bili u planovima koje su izvorno osmislili visoko rangirani nacisti, uključujući i samog Hitlera

Europska unija je bila Hitlerova ideja

Nova knjiga pod nazivom “EU: Istina o Četvrtom Reichu – Kako je Hitler dobio Drugi svjetski rat’, predlaže da je Njemačka jedina zemlja koja ima koristi od Europske unije, kažu autori Daniel J. Beddowes i Falvio Cipollini koji tvrde da je EU planirana izvorno od strane nacista.

 

Godine 1936., Hitler je rekao u Reichstagu: “Nije inteligentno zamisliti da se u takvoj tijesnoj kući kao što je Europa, zajednice naroda mogu održavati različite pravne sustave i različite koncepcije zakona, tako dugo vremena.”

Godine 1941. Walter Funk, Hitlerov ministar ekonomije, pokrenulo je Europäische Wirtschafts Gemeinschaft (Europsku ekonomsku zajednicu) – EEZ) da bi uspostavio jedinstvenu europsku valutu. Hitlerov plan za integracije europskog gospodarstva u jedinstveno tržište.

Godine 1945. Hitlerov Glavni plan – Masterplan (zarobljen od strane saveznika) uključivao je plan za stvaranje ekonomske integracije Europe i osnivanje Europske unije na federalnoj razini. Nacistički plan za federalnu Europu temeljio se na Lenjinovom uvjerenju da: “Federacija je prijelazni oblik prema potpunom jedinstvu svih naroda”

Autori knjige Daniel J. Beddowes i Falvio Cipollini, kaže: “Zbog čega postoji EU? Tko stvarno ima od nje koristi? A odgovor je, naravno, samo Njemačka.”

“Nije slučajno da je gotovo svaka zemlja u Europskoj uniji sve siromašnija dok je Njemačka i dalje bogatija i bogatija.”

“Mi možemo misliti da smo pobijedili u Drugom svjetskom ratu. Ali smo izgubili. Nije nikakvo iznenađenje da mi svi živimo u Četvrtom Reichu.

“Bili svjesni ili ne, oni koji podržavaju i brane u Europsku uniju podržavaju nacističku nasljeđe”.

Pod poglavljem naslova “EU je inspirirana i dizajnirana od strane nacista”, autori tvrde:” Hitler je bio čovjek koji je prvi koji je dao zadnji sjaj planovima koje su započeli Karlo Veliki i Napoleoni.

EU je morao dobiti završni izgled tijekom Drugog svjetskog rata od strane čovjeka po imenu Walther Funk, koji je bio predsjednik Reichsbanke i direktor banke za međunarodna poravnanja.

“To je bio Funk, koji je predvidio dolazak europskog ekonomskog jedinstva. Funk je bio i ministar ekonomije Adolf Hitlera i njegov ključni ekonomski savjetnik.”

 

 

Oni nastavljaju: “Nacisti su se htjeli riješiti nereda malih naroda koji su činili Europu i njihov plan je bio vrlo jednostavan. EU je Hitlerov san.”

Knjiga tvrdi da nije slučajnost da je EU tako blizu Hitlerova plana za poslijeratnu Europe.

Prema autorima: “U 1945., Hitlerov “Glavni plan” je bio zarobljen od strane saveznika. Plan je uključivao detalje plana za stvaranje ekonomske integracije Europe i osnivanje Europske uniju na federalnoj razini.”

“Nemoguće je naći razliku između Hitlerovog plana za nove Sjedinjene Države Europe, kojem bi dominirala Njemačka i Europske unije kakvu imamo danas.”

Knjiga također tvrdi da je konzervativni premijer Ted Heath – “samopriznajući lažljivac i izdajica” – platio £ 35,000 funti kako bi uveo Britaniju u Europsku ekonomsku zajednicu 1973., a nacistički ministar propagande Joseph Goebbels bi tada bio ponosan na BBC-ovu propagandu ulaska u EU.

Završni dio knjige je poglavlje “73 stvari koje trebate znati o EU (Činjenice koje je BBC zaboravio reći)”.

Među brigama o imigraciji i Zajedničkoj politici poljoprivrede, autori tvrde da je EU nametnula zakone poput: “EU je ozakonila da su kućne radinosti ilegalne”, “zakoni Europske unije prisiljavaju vlasnike svinja da se moraju prijaviti za dobivanje dozvola za hodalje” i “EU želi kontrolirati glazbu koju svi slušaju”.

Također tvrde: “EU nas je prisilila da koristitimo nove žarulje koje su opasnije i skuplje od starih.”

Glasnogovornik liberalnih demokrata je rekao: “Ljudi su beznačajanno neobični sa mitovima o EU već desetljećima, a ova knjiga je primjer toga. Neki od prijedloga su potpuno smiješni. Winston Churchill pozvao na “Ujedinjene europske države” i sumnjam da će ga autor nazvati nacistom.

To nije prvi put da je EU opisana kao njemačka zavjera i plan da bi se preuzela čitava Europa.

U 1990. godini, ministar vlade Velike Britanije, Nicholas Ridley – bliski saveznik Margaret Thatcher – bio je prisiljen dati ostavku nakon što je opisao Ekonomsku i monetarnu uniju kao “njemački reket dizajniran za preuzimanje cijele Europe”, i rekao da odustaje od državnog suvereniteta predajući ga Europskoj uniji je jednako loše kao da ste svoju zemlju predali Hitleru.

Izvor: (novi-svjetski-poredak.com)

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš