CNN: U avionu se prije pada uključio detektor za dim

VAŠINGTON - Podaci iz automatskog sistema koji razmjenjuje sa službama na zemlji podatke iz aviona pokazuju da se prije samog pada aviona "Idžipt era" uključio detektor za dim, javio je danas CNN.

CNN: U avionu se prije pada uključio detektor za dim

CNN je objavio da je do tih podataka došao iz egipatskog izvora, dodajući da oni potiču iz automatskog sistema ACARS koji rutinski šalje podatke o letu matičnoj avio kompaniji, prenosi Rojters. Jedan američki zvaničnik je, međutim, okarakterisao izvještaj kao nepotrvrđenu glasinu, navodi agencija.

Timovi koji tragaju za olupinom aviona "Idžipt era" u Sredozemnom moru pronašli su ranje danas kod obale Aleksandrije dio tijela, sjedišta i kofere, a dok istražitelji nastoje da otkriju uzrok pada "erbasa A320", evropski bezbjednosni zvaničnici saopštavaju da među putnicima nema imena osoba sa listi poznatih terorista.

Egipatsko Ministarstvo za civilnu avijaciju potvrdilo je da su pronađeni ljudski ostaci za koje se vjeruje da pripadaju putnicima "Idžipt era" koji se srušio u Sredozemno more na letu iz Pariza za Kairo. 

Vezani članci

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš