Drašković šokirao Srbijansku javnost

Zar niste čuli za grobnice Albanskih civila na poligonima policije u Beogradu?!

“Srbi nisu Nijemci, pa da se stide zla počinjenog i drugima i sebi”, navodi Drašković u autorskom tekstu za list „Danas“.

Zar niste čuli za grobnice Albanskih civila na poligonima policije u Beogradu?!

“Srbi nisu Nijemci, pa da se stide zla počinjenog i drugima i sebi”, navodi Drašković u autorskom tekstu za list „Danas“.

U tekstu “Šta će biti u prošlosti”, Vuk kaže da zna šta će biti u budućnosti, ali da ne zna šta će sve biti u toj nesretnoj prošlosti.

“Biće, po svoj prilici, da u prošlosti, i to nedavnoj, onoj iz devedesetih,krvavoj, ružnoj, tužnoj, nismo ni živjeli, pa je nismo mogli ni vidjeti a ni upamtiti… U našoj novoj prošlosti, koja se nazire i najavljuje, na krvavoj pozornici najstrašnijih zločina, stotina hiljada mrtvih i obogaljenih, miliona izbjeglih i protjeranih, Srbi će biti samo žrtve i mučenici”, dodaje ironično on.

I dok cijeli region bivše nam države iščitava njegova “Sjećanja”, kako je počeo rat u Bosni i na Kosovu, Draškovićevo pokajničko pero ne miruje.

Prema njegovim riječima, u novoj prošlosti, Srbi neće nikoga napasti ni u Hrvatskoj, ni u Bosni, ni na Kosovu, neće nikoga prvi ubiti ni protjerati, niti će srpski akademici, vladike, pisci i mediji raspirivati mržnju i ludilo.

„Srbi će svuda biti napadnuti i svuda će se samo braniti od ustaša, od mudžahedina, od balista, od Evrope i Amerike“, konstatira sa podsmijehom u svome tekstu Drašković.

“… Stvarna i jeziva prošlost koja se dogodila – tenkovi koji, okićeni cvijećem iz Beograda kreću na Hrvatsku, konclogori u BiH, četvorogodišnje granatiranje Sarajeva, srebrenički masakr, progon nekoliko stotina hiljada Albanaca sa Kosova, tajne grobnice albanskih civila na poligonima policije u Beogradu, u rijekama i jezerima Srbije, crvene beretke, škorpioni, tigrovi, likvidacije Srba koji su žigosali zločine i zločince, sve će to morati da nestane”, piše rezignirani Vuk i dodaje:

“Da Bill Clinton bude kriv za Srebrenicu. Da muslimani granatiraju sebe po Sarajevu. Da Albanci, u američkoj režiji, bježe sa Kosova. Da sud u Hagu bude produžetak zločina nad Srbima, onim najboljim i, naravno, nevinim. Neće i ne smije biti nikakve krivice za režim, tajne službe i aparat mržnje i smrti Slobodana Miloševića, koji je u većinskoj javnosti već uveliko rehabilitovan, za vrhovne vinovnike apokalipse iz devedesetih. U novoj i patriotskoj našoj prošlosti, njima će se podizati spomenici, a neke će proglašavati i za svetitelje”, navodi dalje Drašković.

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš