Vučić i Tači: Otkrivanje ubica Ivanovića ključno za mir

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je večeras telefonom sa predsednikom Kosova Hašimom Tačijem. Saglasili su se da je otkrivanje i privođenje pravdi počinilaca ubistva Olivera Ivanovića od ključnog značaja za očuvanje mira i poverenja među ljudima.

Vučić i Tači: Otkrivanje ubica Ivanovića ključno za mir

Kao je saopšteno iz Službe za saradnju sa medijima predsedika Srbije, Vučić i Tači saglasili su se da je dijalog Srba i Albanaca, kao i zajednički rad na smirivanju i stabilizaciji prilika na Kosovu i Metohiji, od ključnog značaja za obe strane.Takođe, Vučić i Tači razgovarali su o ubistvu Olivera Ivanovića, i zajednički izrazili žaljenje i složili se da je otkrivanje i privođenje pravdi počinilaca tog užasnog krivičnog dela od ključnog značaja za očuvanje mira i poverenja među ljudima, ističe se u saopštenju.

Dodaje se i da je predsednik Vučić, još jednom, zatražio od Tačija da prihvate učešće srpskih državnih organa u provođenju istrage o ubistvu Ivanovića, kako bi taj gnusni zločin u najkraćem mogućem roku bio razrešen.

Tagovi:Tačivučić

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš