Vojislav Šešelj za novi Newsweek: Nikolić i Vučić su moji saučesnici

Vojislav Šešelj odlučno odbija da govori o optužnici i predstojećoj presudi Tribunala, ali krajnje otvoreno objašnjava šta su njegovi nekadašnji najbliži saradnici Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić činili nakon njegovog dobrovoljnog odlaska u Hag

Vojislav Šešelj za novi Newsweek: Nikolić i Vučić su moji saučesnici
Dok čeka presudu Haškog tribunala, koja bi trebalo da bude izrečena 31. marta, Vojislav Šešelj sa svojom Srpskom radikalnom strankom aktivno učestvuje i predizbornoj kampanji – putuje Srbijom, gostuje po televizijama, organizuje mitinge i ponavlja kako se, upkos bolesti koja mu je pre nekoliko godina dijagnostifikovana, oseća odlično. Odlučno odbija da govori o optužnici i predstojećoj presudi Tribunala, ali krajnje otvoreno objašnjava šta su njegovi nekadašnji najbliži saradnici Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić činili nakon njegovog dobrovoljnog odlaska u Hag.

Između ostlog, i sledeće: “Kada sam otišao u Hag, Vučić je za stranku nabavio uređaj koji je mogao da prisluškuje telefone. Prisluškivao je i Tomislava Nikolića i kasnije mi doneo stenograme nekoliko važnih razgovora. Vučić je pretpostavljao da ću se uskoro obračunati sa Nikolićem i da ću ga nakon toga predložiti na mesto svog zamenika. Što mi, naravno, nije padalo na pamet”.

“Maja Gojković, Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić učestvovali su u svemu u čemu sam i sam učestvovao. Bili su moji saučesnici”.

“Vučićeva garderoba danas jeste kicoška, ali nemam predstavu koliko sve to košta. Znam da Dragica Nikolić na sebi uvek ima deset hiljada evra”.

“Videćemo da li će me izručiti Hagu. Do sad nije hteo. Svi bi me ostali isporučili: i Tomislav Nikolić i Boris Tadić i Čedomir Jovanović i ovaj Radulović... Samo Vučić nije hteo”.

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš