Strašno nevrijeme pogodilo Srbiju, ne pomažu ni protivgradne rakete

Snažna kiša praćena jakim vjetrom i gradom zahvatila je Srbiju. Kako prenose srbijanski mediji, ne pomažu ni rakete koje sve vrijeme koristi Jedinica za protivgradnu zaštitu u Beogradu.

Strašno nevrijeme pogodilo Srbiju, ne pomažu ni protivgradne rakete

Kako je potvrđeno za Blic iz RHMZ-a, u Beogradu se prati radarska slika i koristi se protivgradna zaštita. Dodaju da se većina Beograđana imala priliku uvjeriti kako rakete očito ne funkcionišu.

Najveći grad, veličine šljive, uočen je na Banovom brdu, dok se malo sitniji obrušio i na Dorćol. Pljusak je za kratko vrijeme nanio veliku količinu vode u Ulici 27. marta, Dimitrija Tucovića, kao i na Autokomandi.

Ulice glavnog grada Srbije su već pod vodom, a na Autokomandi došlo je do prave poplave od koje su se vozači spašavali kroz krovove automobila.

Međutim, neki Beograđani, poučeni jučerašnjim nevremenom, našli su veoma originalne "protivgradne zaštite", te su svoje automobile prekrili - tepisima.

Blic piše i da grad veličine pesnice nije ništa šta je zadesilo Pančevo s obzirom na to da je kraj Tamiša protutnjao tornado.

Izvor: (klix)

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš