Sramotan čin svećenika iz Hrvatske: Ne dajte migrantima ni hrane ni vode

Velečasni Josip Tomić je upravitelj župa iz Kupske doline i bivši tajnik riječkog nadbiskupa Ivana Devčića.

Sramotan čin svećenika iz Hrvatske: Ne dajte migrantima ni hrane ni vode

Osim svećeničkog zvanja, ovaj crkveni čovjek vodi Facebook stranicu Župe Kupske doline – Turke, Kuželj, Brod na Kupi. I ako je suditi po stranici, vrlo je aktivan.

– Cilj stranice je promovirati povijest, hrvatsku kulturu i katoličku vjeru župa Kupske doline te domoljublje kao temelj narodnog zajedništva. Želja joj je povezivati sve one koji su vezani na ove župe – piše u opisu stranice. 

Međutim, osim promocije povijesti, hrvatske kulture i katoličke vjere, Tomić promovira i antiimigrantsku politiku. I to prilično zdušno.

Prije dva dana objavio je post u kojemu upozorava na opasnost koju predstavljaju imigranti i njihovo “islamsko krivovjerje”. Pozvao je svoje župnike da ne primaju migrante u svoje kuće, ne daju im hranu, vodu ni prenoćište.

– Predragi u Kristu vjernici, župljani na području Uprave župa Kupske doline! Ovih dana obaviestili su nas nekoji vjernici da su nepoznate osobe tražile od njih vodu i hranu. Iste su nepozvane ulazile na privatne posjede i obiteljske kuće, a provaljivale u napuštene kuće.Dragi vjernici, Crkva od svakoga po propisima traži “putnika primiti” – dakako sveta teološka znanost podrazumjeva pod time putnika, onog koji putuje od svoje kuće do cilja iz kojeg se svojoj kući vraća.

U ovom slučaju radi se o tzv. imigrantima najčešće muškarcima, vojnim dezerterima, koji se nisu htjeli odazvati pozivu legalne državne vlasti na obranu svoje domovine, kao i sumnjivim kretanjima žena i djece u cilju naseljavanja europskih kulturnih zemalja. Oni nisu spremni prihvatiti našu tradiciju, običaje i kulturu.

Stoga se pozivaju svi župljani da nikoga ne primaju u svoje kuće, ne daju hranu, vodu i prenoćište, te smjesta redarstvenoj vlasti prijave sve one koji nisu im poznati ili nepoznati prolaze našim državnim teritorijem jer oni predstavljaju neposrednu opasnost ne samo Hrvatskom narodu već i Europi. Hrvatska je 500 godina bila predziđe kršćanstva i braniteljica Europe od islamskog krivovjerja. Nastavimo dalje ovu tradiciju i sačuvajmo Europu od najezde islamske ilegalne imigracije. Neka oni (zapadne velevlasti) koji su u tim zemljama napravili probleme i koji su potakli i potiču ilegalnu imigraciju rješe probleme a ne da ih mi rješavamo.

Neka nas Bog i svi sveci Božji, napose sv. Bernard, propovjednik II. Križarske vojne, sv. Pijo V., pobjeditelj po Zagovoru BDM na Lepantu, sv. Ivan Kapistran, pobjeditelj Turaka kod Bieligrada (Beograda), te sv. Nikola Tavelić, propovjednik protiv islamskog krivovjerja, čuvaju od i od svake opakosti ovog vremena – napisao je velečasni na stranici i potpisao se pod objavom.

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš