Spriječen teroristički napad u Crnoj Gori: Uhapšena srpska paravojna grupa

Spriječen teroristički napad u Crnoj Gori: Uhapšena srpska paravojna grupa

Televizija PinkM saznaje iz nezvaničnih, ali pouzdanih krugova bliskih policiji da je u toku noći locirana i pohapšena grupa od najmanje 15 osoba, koja se ubacila u Crnu Goru, gdje su na osnovu dogovora sa pojedincima iz jedne političke grupacije, planirali da u toku današnjeg izbornog dana, širom Crne Gore izvode teroristčke akcije, izazivaju oružane sukobe pa čak i likvidacije!

Oni su sa sobom unijeli i veliku količinu oružja i eksploziva, a kako saznaje PinkM, na čelu grupe je bivši smijenjeni šef žandarmerije iz Srbije Bratislav Bata Dikić.
Bratislav Bata Dikić, koji je tražio da ga oslovljavaju sa „mali Legija“ , smijenjen je, pošto je od Žandarmerije napravio kriminalnu organizaciju, koja se bavila trgovinom kokaina, plaćenim ubistvima, iznudom reketom i ostalim kriminalnim djelima!

Direktor crnogorske policije Slavko Stojanović je izjavio, u četvrtak 13. oktobra, povodom održavanja izbora, nakon kolegijuma sa čelnicima policije u kampu na Zlatici, da prema operativnim saznanjima postoji mogućnost izazivanja nereda i eventualne eskalacije nemira.

Stojanović je, kako prenose podgorički mediji, saopćio da su službenici Uprave policije spremni da odgovore svim sigurnosnim izazovima.

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš