MRAČNE TAJNE IRINEJOVE

Patrijarh ima vanbračnog sina, postavio ga da vodi crkveni biznis

Patrijarh srpski Irinej ima vanbračnog sina, ekskluzivno otkriva Teleprompter.rs. Irinej je svog vanbračnog sina postavio da vodi biznis Srpske pravoslavne crkve.

 Patrijarh ima vanbračnog sina, postavio ga da vodi crkveni biznis

U dokumentu do kog je došao Teleprompter.rs preko izvora iz Patrijaršije navodi se da je Irinej 2011. godine postavio Dejana Nakića za direktora Proizvodnog zavoda Srpske pravoslavne crkve Arhiepiskopije beogradsko-karlovačke.

Kako kaže naš izvor, Proizvodni zavod je “žila kucavica” crkvenog biznisa.

– Preko tog zavoda se vrši proizvodnja i prodaja svih prizovda Srpske pravoslavne crkve – kandila, predmeti od dragocenih metala, ikone, sveće, krstovi, mantlije, kamilavke – navodi izvor Telepromptera iz Patrijašije.

Čim je Irinej postavljen na čelo SPC, na funkciju direktora Proivodnog zavoda postavio je svog “najbližeg saradnika” Dejana Nakića. Međutim, Dejan Nakić je patrijarhu mnogo više od “najbližeg saradnika”.

– Dejan Nakić je vanračni sin patrijarha. Čim je došao na funkciju patrijarha postavio je svog vanbračnog sina da vodi crkveni biznis. Patrijarh je osnovao Proizvodni zavod iste godine kada je i postavio svog vanbračnog sina za direktora – dodaje izvor Telepromptera iz Patrijaršije.

Dejan Nakić među sveštenicima ima nadimak “DNK”. Na pitanje zašto ga zovu “DNK”, izvor navodi da ga tako zovu u smislu “nemoj da ti uzmemo DNK da utvrdimo tačno čiji si sin”.

– Činjenicu da mu je Dejan Nakić vanbračni sin patrijarh čuva u strogoj tajnosti. Ali, u našim krugovima se sve sazna. Znamo i ko mu je majka, ali o tome nećemo sada. Nije Dejan Nakić jedini patrijarhov vanbračni sin – zaključuje izvor Telepromptera.

Serijal Telepromptera KRIMINAL U IME BOGA o tajnama i kriminalu u Srpskoj pravoslavnoj crkvi možete pregledati OVDE

Izvor: (teleprompter.rs)

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš