“Ovo nije prijetnja nego obećanje”: Lično ću srušiti spomenik Slobodanu Miloševiću ako nekom padne na pamet da ga podigne!

Predsjednik Zelene ekološke partije Zeleni Dejan Bulatović oštro je reagovao na najavu da bi Slobodan Milošević uskoro mogao da dobije spomenik u Beogradu.

“Ovo nije prijetnja nego obećanje”: Lično ću srušiti spomenik Slobodanu Miloševiću ako nekom padne na pamet da ga podigne!

“Nije mi jasno kako je bilo kome palo na pamet ideja da podigne spomenik najvećem zločincu i diktatoru koji je na hiljade majki zavio u crno, osobi koja je odgovorna za to što je Srbija ostala bez hiljada života u ratovima, bez stotina hiljada mladih stručnjaka koji su napustili ovu zemlju”, kaže on, pa nastavlja:

“Nisam zaboravio batine koje sam dobio zato što sam nosio Miloševićevu lutku u prirodnoj veličini sa zatvorskim odelom. Nisam zaboravio ni zatvorsku kaznu na koju sam osuđen zbog toga.

Ovo nije pretnja nego obećanje! Neka to znači da me ponovo hapse i stavljaju u zatvor zbog Miloševića, nije prvi put! Kad su mogli da me hapse i stavljaju u zatvor zbog njegove lutke, zašto da me ne hapse…

Ali u svemu tome, ja sam najmanje važan. Nisam zaboravio, a ni oprostio, niti mogu da zaboravim, a još manje oprostim sva zla, ratove, likvidacije, ekonomsku i ljudsku propast koju je ova zemlja doživela za vreme Miloševićeve diktature”, naglasio je Bulatović.

On je ponosan na svoje opozicione akcije.

“Kao što sam onda ponosno nosio njegovu lutku u zatvorskom odelu, tako bih s ponosom rušio pomen na najvećeg zlotvora srpskog naroda”.

Bulatović je naglasio da ne postoji način da ga bilo ko zaustavi u toj namjeri:

“Poručujem svim organima i institucijama, kao i kompletnoj vladajućoj garnituri da spomenik Slobodanu Miloševiću, ako bilo ko reši da ga podigne, neće opstati ni jedan jedini dan. Za ovu tvrdnju sam spreman da žrtvujem i svoju slobodu. Neka dođu i hapse me. Zlotvor ne može da dobije spomenik”, poručio je predsjednik Zelene ekološke partije – Zeleni, Dejan Bulatović

 

Dejan Bulatović @DejanBulatovi2

 

AKO DIGNU SPOMENIK MILOŠEVIĆU U BEOGRADU, LIČNO ĆU GA JA PORUŠITI

Ovo nije pretnja nego obećanje! Neka to znači da me ponovo hapse i stavljaju u zatvor zbog Miloševića, nije prvi put! Kad su mogli da me hapse i stavljaju u zatvor zbog njegove lutke, zašto da me ne hapse...

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš