Razgibavanje

Dr. Zukorlić pokazao da je u zavidnoj formi!

Muamer Zukorlić, narodni poslanik i predsednik Stranke pravde i pomirenja, pokazao je da je u zavidnoj formi kada ga je paparaco Kurira uslikao u jednoj poznatoj beogradskoj teretani.

Zukorlića smo uhvatili na treningu kik-boksa i dok je radio istezanje.
U razgovoru za Kurir, pošto smo mu predočili da imamo njegove fotografije iz teretane, Zukorlić je otkrio da vežba tri do čak pet puta nedeljno - od borilačkih veština, malog fudbala, tenisa, pa do jahanja.

Kako kaže, ceo život se bavi nekom vrstom sporta.

- Borilačke veštine - kik-boks, karate, taj-boks, tekvondo, počeo sam da treniram još u srednjoj školi u Sarajevu od 1985. Rukavice za boks sam kupio još tada, koristim ih sve ove godine i nosim uvek sa sobom. Paralelno sa borilačkim veštinama, takođe u srednjoj školi, kao mlađi junior bio sam član atletskog kluba Sarajevo.

Tada sam imao i prilično uspešno takmičenje u bacanju koplja i diska. Čak sam osvajao i neke medalje na nivou BiH. Međutim, kasnije, zbog promena mesta življenja, u Alžiru sam nastavio s borilačkim veštinama. Sad sve to održavam, ali rekreativno - kaže Zukorlić.

Mali fudbal, kaže, igra rekreativno već 20 godina, dok tenis igra prilično aktivno u poslednje četiri godine.

- Otkako sam došao u Beograd, pre dve godine, član sam i jahačkog kluba na Hipodromu. Sportovi su mi u karakteru. Zimi treniram najmanje tri puta nedeljno. Kombinujem. Na primer, zimi sam manje na tenisu, jer ne volim da ga igram u zatvorenom, pa idem na kik-boks. Leti sam aktivniji, treniram do pet puta nedeljno - kaže ovaj narodni poslanik.

Muamer Zukorlić igra tenis

Tagovi:Zukorlić

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš