Zvanična bajramska čestitka predsjenika OIZ Dragaš - prof. Ajhana ef. Bećiri

 

 

Draga braćo i cenjene sestre u opštini Dragaš kao i širom dijaspore gde god se nalazili, došli smo do kraja meseca ramazana gde je bilo odricanje od svega što je u suštini dozvoljeno i sve to sa nadom i željom da zadobijemo Allahovo zadovoljstvo i Njegovu milost.

Post je propisan da bi smo se očistili od greha i postali bogobojazniji, sada kada smo došli na kraju posta meseca ramazana i nalazimo se na pragu Bajrama nadamo se da smo postigli krajni cilj a to je da smo se sačuvali od greha, postali bogobojazniji i očistile svoje duše. Iza nas je period velikih iskušenja i odricanja u kojem smo još jednom pokazali da snagom volje i uvažavanjem najviših civilizacijskih dostignuća i verskih vrednosti možemo savladati i najveće prepreke koje su pred nama.

Uz želju i dovu Allahu da vas sačuva većih iskušenja, da Allah primi sve ibadete i da ove bajramske blagdane provedete u krugu svojih porodica, zajedno sa svojim prijateljima i komšijama, što je naša vekovna tradicija, u ime odbora islamske zajednice Dragas kao i u svoje lično ime Bajram šerif mubarek olsun!

Izvor: (Redakcija gorapress.net)

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš