UNMIK donirao Opštini Dragaš 206 paketa pomoći, koje će biti podijeljeni najugroženijim porodicama

Danas su predstavnici Misije Ujedinjenijih nacija na Kosovu, donirali Opštini Dragaš 203 paketa pomoći, koji će biti podijeljeni najugroženijim porodicama

Pomoć je uručena gradonačelniku Opštine Dragaš. Šabani Šabaniju. Sa gradonačelnikom opštine prilikom primopredaje pomoći bili su i direktor  administracije, Erol Bajrami kao i šef Kancelarije za zajednice i povratak Uzair Hamza.

Donirani paketi sadrže prehrambene artikle i higijenski materijal. 103 su s prehrambenim proizvodima i 103 su s higijenskim materijalom, koji će u narednim danima biti podeljeni najugroženijim porodicama u Opštini Dragaš.

Predstavnik UNMIK-a  Lino Sciarra šef Kancelarije UNIMIK za područje Prizrena i Peći, je u radnu posjetu Opštini Dragaš došao sa svojim saradnicima.
On je naglasio da je UNMIK sa svojim skromnim donacijama I prošle godine pomogao najugroženije porodice te da očekuje da će u narednom period doći do stabilizacije što se tiče epidemiološke situacije sa virusom, ali da će I dalji biti neophodno pomagati ljudima koji su izguli posao zbog pandemije kovida 19.
Gradonačelnik Opštine Šaban Šabani zahvalio se u ime opštine Dragaš predstavnicima UNMIK-a I naglasio da je svaka pomoć dobro došla naročito u periodu pandemije.
Mi ćemo u saradnji sa predstavnicima Centra za socijalni rad, Kancelarijom za zajednice I Crvenim Krstom u narednom periodu uputi pomoć na prave adrese.

 

Izvor: (Redakcija gorapress.net)

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš