Studentima iz Gore

Udruženje Studenata Gore: Uručeno devet stipendija

Pre svega svim studentima i učenicima iz Gore, želimo hajrli početak nove školske godine, sa iskrenim željama za što veće uspehe u predstojećoj godini.

Foto: Ilustracija

Nakon donatorske akcije koja je trajala proteklih dva meseca, USG (Udruženje Studenata Gore) uručilo je i prve stipendije.

Koristimo ovu priliku da se najiskrenije zahvalimo svima onima koji su nas podržali na samom početku u svemu ovome. Sa iskrenim nijetom/namerom i nesebičnom međusobnom podrškom i poverenjem, uspesi su zagarantovani.

Naš uspeh je prvenstveno što smo se za kratko vrijeme ujedinili i stekli poverenje drugih, te smo na taj način pomogli svojima.

Kao rezultat svega toga su 9 kratkotrajne stipendije koje smo podelili našim Goranskim studentima. Prema kriterijumima spomenutim u konkursu, na taj način su podeljene i stipendije.

Prioritet su bili studenti koji su bez jednog ili dva roditelja, zatim studenti koji su u teškoj finansijskoj situaciji i uspešni studenti. Obuhvaćeni su studenti koji su na master, na osnovnim studijama (fakultet) i učenici u srednjim školama.

Stipendije su date studentima/učenicima iz sledećih sela: Restelica, Kruševo x2, Globičica, Dragaš, Leštane, Dikance, Baćka x2.

Stipendije su uručene sledećim osobama:

1. B.E. – 300e (Medicinski fakultet, plaćen jedan semestar)
2. E.D. – 150e (Filozofski fakultet)
3. Z.S. – 130 e (Srednja škola)
4. R.I. – 150 e (Filozofski fakultet)
5. F.B. – 100 e (Srednja škola)
6. D.I. – 100 e (Filološki Fakultet)
7. S.H. – 100 e (Fakultet tehničkih nauka)
8. F.R. – 100 e (Srednja škola)
9. O.H. – 100 e (Medicinski Fakultet)

USG tim

Izvor: (Redakcija/gorapress.net)

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš