U Dragašu održana promocija knjige „Deset dana za odmor“ autora Hajriza Šemsidinija

Danas je u hotelu „Meka“ održana promocija knjige „ Deset dana za odmor“ autora Hajrisa Harija Šemsidinija iz Rapče.

Autor knjige, Hajriz Šemsidini je na početku promocije pročitao recenziju o knjizi koju je napisao poznati srpski književnik i dobitnik Herbertove nagrade, Milijan Despotović, a nakon toga su Zinaida Elmazi i sam autor čitali  određene odlomke iz knjige.

U kratkim pauzama prilikom čitanja interesantnih odlomaka romana, pjesnik iz Restelice Bakija Balje recitovao je svoje pjesme i svrao  na kavalu.

Nakon održane promocije poznata pjevačica iz Gore Arza Redžeplari je otpevala nekoliko pesama.

Knjiga “Deset dana za odmor” je sociološko-ljubavni roman koji na savremen način dotiče emotivno život intelektualke Tamare koja posle studija, dobrog zaposlenja i urbanog života ima unutrašnju potrebu da u prostoru žive prirode napravi predah i tu se otvara sasvim novo biće u njoj.

Knjiga je izašla iz štampe u septembru ove godine, i do sada je u nekoliko gradova u Srbiji održana promocija ove knjige.

Promociji je prisustvovao veliki broj mještna Rapče koji su došli da daju podršku svom mještaninu. Oni su kazali za portla gora press da  im je drago što je upravo njihov mještani Hajriz Hari Šemsidini napisao jedan ovakav roman, te da mu danas žele dati podršku da nastavi sa pisanjem.

Izvor: (Redakcija gorapress.net)

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš