Gora

Treći dan bez struje: „Sve nam se pokvarilo u frižiderima“

Posljedice snježnog nevremena koje je zahvatilo opštinu Dragaš, još nijesu sanirane. Naselja, Restelica, Kruševo, Globočica, Zlipotok i Orćuša su i dalje bez struje.

Treći dan bez struje: „Sve nam se pokvarilo u frižiderima“

Juče su terenske ekipe KEDS-a uspjele da saniraju kvarove samo djelimično u pojedinim naseljima. I u naseljima gdje su sanirani kvarovi, ima struje samo u pojedinim domačinstvima, zbog velikih kvarova na niskonaponskoj mreži.

Danas su u predvečernim časovima struju su dobila naselja; Vraništa, Mlike, Dikance Baćka, Brod.

“Ovo je nedopustivo, sve nam se pokvarilo u frižiderima. Ode nam i zimnica i sve što imamo u frižiderima. Nije nam jasno kakao na ovakom lepom vremenu ne mogu da otklone kvar. Ko će nam nadoknaditi štetu? Ovdje nema nikakve odgovornosti.

Mi smo najredovnije platiše na Kosovu, samo se kod nas može vidjeti red za plaćanje struje, znamo svi dobro kakao se u drugim djelovima plaća struja i nije fer da se prema nama ovako ne odgovorno  ponašaju.

Možemo razumjeti da je nevrjeme i da nema struje jedan dan, ali da je kompanija odgovorna ona bi angažovala pomoć i kvar bi bio saniran veoma brzo, a ne da mi molio za nešto što plaćamo, da molimo da nam se okloni kvar.

Najveći je problem što kompanija  KEDS nema konkurenciju, pa može da se ponaša ovako. Da ima pravne države platili bi štetu svima i drugi put bi se odgovornije ponašali”, kazali su za gorapress vidno uznemireni mještani nasleja koji su treći dan bez struje.

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš