Suspendovan policajac koji je ranio dvije osobe u Globočici

Policajac koji je ranio dvije osobe u Globočici suspendovan je na 48 sati, prenosi Gazeta Sinjali.

Suspendovan policajac koji je ranio dvije osobe u Globočici

Vijest je za Sinjali potvrdio glasnogovornik policije za region Prizrena, Shaban Osmanollaj. „Policajac je odmah suspendovan na 48 sati. PIK i tužilac odlučivat će o daljnjim postupcima”, rekao je Osmanollaj.

Ranjeni su van životne opasnosti. Sinjali je objavio identitet policajca, riječ o policajcu Fadilu Kadriaju. Isti medij saznaje da je policajac Fadil Kadriaj iz policijske stanice u Prizrenu.

Prema izvjestaju Policije Kosova, incident se dogodio nakon spora osumnjičenog sa žrtvama. Još nije poznato o čemu se radi i zbog čega je tačno nastao spor, prenosi Sinjali.

Portal gorapress.net je prijeneo informaciju da su dvije osobe došle da kupe neki stari džip i da je policajac koji je ranio dvije osobe iz Suve Reke. U pucnjavi su ranjenje dvije osobe. Jedan iz sela Kukaljane koji je ranjen u predjelu stomaka i jedan je iz sela Globočice koji je ranjen u predjelu noge.

Nakon incidenta policija je blokirala mjesto događaja a ranjeni su prevezeni u regionalnu bolnicu u Prizrenu. Policija je privela osumnjičenog za pokušaj ubistva.

Izvor: (radiogora.org)

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš