SO Dragaš odobrila budžet od 120 hiljada eura za sprečavanje širenja korone virusa

Danas je Skuptina Opštine Dragaš na vanrednoj sjednici koja je održana uz sve mjere predostožnosti, koje se tiču zaštite od korone virusa, odobrila budžet u vrjednosti od 120 hiljda eura, koje će biti korišćen za potrebe Opštine u preduzimnju preventivnih mjera protiv korona virusa.

Vanredna sjednica je održana na zahtjev gradonačelnika Opštine, Šabana Šabanija. On je u svom uvodnom izaganju poslanicima obrazložio svoj zahtjev za zakazivanje vanrjedne sjednice i zahvalio se na saradnji svim  političkom subjektima na razumjevanju i saradnju u ovim teškim momentima.

Rječi zahvalnosti na doprinos i saradnju uputio je  zdrastvenom osoblju, policijskim službenicima, vatrogascima, službenicima lokalnih i  regionalnih institucija, opštinskom osoblju,  predstavnicima Islamske zajednice, predstavnicima Crvenog krsta, UNICEF-u, KEDS-u, volonterima i svima koji u ovim momentima daju doprinos u pružanju pomoći našim građanima u ovim uslovima u kojima funcioniše naša Opština, istako je između ostalog u uvodnom izlaganju gradonačelnik  Opštine Dragaš, Šaban Šabani.

Predlog gradonačelnika  je usvojen bez nijednog  glasa protiv,  a delegati su u svojim kratkim obraćanjima upučivali poruke građanima da ostanu u svojim domovima i poštuju preporuke vlade Kosova kao i  Ministarsta zdrastva.

Izvor: (Redakcija gorapress.net)

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš