Odron na putu prema Baćki

Snježno nevrjeme zahvatilo Opštinu Dragaš

Snježno nevrjeme koje je od kasno sinoć zahvatilo opštinu Dragaš, privremjeno je zatvorilo većinu lokalnih putjeva. Zbog jakog vjetra na putevima ima smetova koje iznose i do jednog metra

Opštinska  služba za održavanje lokalnih puteva, od rano ujutro je na terenu i radi na rasčišćavanju terena. Do poslepodnevnih časova većina lokalnih puteva u Gori je bila neprohodna.

Dopunjeno - 17:00 h.

Prema poslednjim izveštajima sa terena ekipa za doržavanje likalnih puteva još nije stigla da očisti put  prema Gornjem i Donjem Krstacu, Orćuši, i Baćki.

„Očekujem da do kraja dana svi lokalni putevi u našoj Opštini biti prohodni, osim puta prema selu Baćka.

Ja sam od jutros sa mojim ekipama bio na terenu i na deonici puta prema selu Baćka došlo je do odrona i naša mehanizacija nije mogla da otkloni velike stene koje su preprečile put.

Na putu se nalaze i branici, pa je  otlanjanje stena guranjem nemoguće zbog zaštitnih branika koje se nalaze na tom djelu puta.

Kontaktirali smo firmu koja održava regionlne putne pravce“ Drini Kompani“  i oni su nam obećali da će sutra  doći sa svojom mehanizaciom i otkloniti stene koje su preprečili put, kazao je direktor Krasnići i nastavio.

Ono što u ovom momentu mogu da potvrdim je da su svi regionalni putevi u našoj Opštini  prohodni, a kao što sam i reko do kraja dana očekujem da i lokalni putevi budu prohodni, istako je direktor Direktorijata za hitne intervencije.

Izvor: (Gorapress.net)

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš