Šabani: Upoznali smo predstavnike KEDS –a sa problemima i iznjeli naše zahtjeve

Danas je gradonačelnik Opštine Dragaš, Šaban Šabani sa predstavnicima Kanclaije za zajednice,posjetio predstavništvo KEDS-a, i održao sastanak sa finasijskim direktorom KEDS-a, Hasanom Ozuom i njegovim saradnicima.

Veoma česta i jako duga iskuljučenja stuje u poslednje vrjeme bez najave i blagovremenog  upoznavanja stanovništva  otežvaju normalno fukcionisanje institucija, privatnih preduzetnik kao i domaćinstva Opštine Dragaš, naglašeno je na sastanku. Gradonačelnik Opštine je sa svojim saradnicima upoznao predstavnike KEDS-a o svim problemima i posledicama koje nastaju čestim isključenjem struje i zatraženo je da KEDS da u naredmom periodu ubrza dinamiku izvođenja radova na niskonaponskoj mreži, koja uključuje postavljanje betonskih bandera u svim naseljima zamjenu kablova i trafoa u zavisnoti od potreba. Takođe je zatraženo da KEDS-a, da u saradnji sa KOSO-om, izgradi novu trafostanicu u Dragašu od 110 kV, kao i da se uradi rekostrukcija visokonaponske mreže od Žura do Dragaša po novim standardima, i strara mreža od 35 kV zamjeni novom od 110 kV.

Finasijski direktor Hasan Oz, je detaljno informisao prestavnike Opštine o svim narednim aktivnostima kao i o planovima ove kompanije te obećao da će sve aktivnosti na rekonstrukciji mreže biti završeni najkasnije do 2021. godine.

Na sastanku je dogovoreno da se stanovništvo blagovremeno izvještava kada kog imaju isključenja struje zbog izvođenja radova ili kvarova.

Izvor: (Redakcija gorapress.net)

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš