Uspešna istraga

Restelica: Uhapšen maloljetnik zbog pokušaja krađe i oštećenja imovine

Nakon tronedeljnog intenzivnog rada Policije Dragaša za pronalaženje počinioca pokušaja krađe i oštečenja vrata i brava dvanaest kuća u Restelici kod Dragaša koja se dogodila 22 novembra, juče je konačno identifikovan maloletnik E.B, rođen 2000 god. Goranske nacionalnosti, stoji u saopštenju regionalne policije.

U saopštenju se dalje navodi da je policija tokom istrage, ispitivala oko 40 građana, kao i da su forenzičari koji su obavili istragu na mesto događaja, prikupljene dokaze poslali u RPD u Prizrenu, odnosno u kancelariju AFIS-a koja se bavi istragom otisaka prstiju koji se nalaze na mesto događaja.

Prema tvrdnjama  forenzičarima, pronađeno  je dovolnjno  tragova prstiju osumnjičenog maloletnika, na mjestu kdje je izvršen pokušaj krađe I oštećenja imovine.

Osumnjičeni maloletnik je salušan od strane policijskog istražitelja, u prisustvu advokata branioca i roditelja, i nakon saslušanja je obavešten i državni tužlac koji je naredio osumnjčenom policijsko zadržavanje od 24 sati, dok krivična prijava i materijalni dokazi biće prosleđeni tužilaštvu za dalje postupke, stoji u saopštenju Regionalne policijske direkcije u Prizrenu.

Izvor: (Redakcija)

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš