Restelica: Pucao na rođaka zbog nerješenih imovinskih odnosa

Juče je u selu Resteica došlo do incideta i upotrebe vatrenog oružja.

Restelica: Pucao na rođaka zbog nerješenih imovinskih odnosa

Incident se dogodio zbog nerješenih imovinskih odnosa u pordodici Hodža. Kakao saznaje portal gorapress, porodica se već duže vjeme zbog nerješenih imovinskih odnosa spori na sudu. Juče je nakon kratke svađe došlo i do upotrebe vatrenog oružja i tom prilikom je  jedna osoba iz porodice Hodža  pucala u pravcu gde se nalazio njegov rođak s kojim su se zavadili.

Na mjestu događaja pronađeno je i zaplijenjeno šest čahura. Osumnjičeni je uhapšen, dok jsu oružje M-70 sa 65 metaka i oprema za njegovo održavanje pronađeni i konfiskovani u drugoj kući gdje su bili sakriveni. Po nalogu tužioca osumnjičenom je određen pritvor.

 Mediji su izvjestilii da se radi o napadu koji je navodno izvršio Albanac  nad Gorancem. Kako portal gorapress saznaje  osumnjičeni koji je pucao nakon privođenja od strane policije, dao je izjavu u policiji  i tom prilikom maglasio da se izjašnjava kao kosovski Albanac. Iz tih razloga steko se dojam da se radi o međuetničkom  konfliktu.

Web portal gorapress je u početku prenjeo izjavu od drugih medija ali je kasnije istržaio informaciju i želi je prenjeti svojim čitaocima kako ne bi došlo do zabune. Mi smo kontaktirali predstavnike policije i dobili smo detaljnije informacije koji ukazuju da se incident dogodio u Restelici, da nije etnički motivisan, te da se radio o nerješenim imovinskim odnosima unutar porodice.

Izvor: (Redakcija gorapress.net)

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš