Rekreacioni centar “Arxhena” u Brodu kod Dragaša tokom vikenda pun posjetioca

Turističko rekreativni centar “Arxhena” u Brodu kod Dragaša, zahvaljujući kontinuiranom ulaganju, postao je prava turistička atrakcija za mnoge posjetioce.

Rekreacioni centar “Arxhena” u Brodu kod Dragaša tokom vikenda pun posjetioca

Ove nedjelje, uglavnom kosovske porodice, odvojile su vrijeme da skijaju na izvanrednoj stazi u tom centru. Neki posjetioci iz Peći, Suve Reke, Kosovog Polja i opštine Dragaš kažu da su veoma zadovoljni uslovima koje nudi ovaj centar.

Vlasnik ovog centra, Naser Arifi, kaže da investicije za potrebnu infrastrukturu imaju visoku cijenu, međutim, ovaj centar je sada dobio pravu fizionomiju pravog turustičko-rekreativnog kopmpleksa.

On dalje navodi da je broj posjetioca značajno porastao, dok ih je oko 90% sa Kosova. Ovakav porast broja posjetioca nas obavezuje da na najbolji mogući način održavamo ovaj centar, gdje posjetioci mogu uživati, između ostalog, i u ljepotama koje nudi priroda.

U nedjelju je planirano i aktiviranje ski-lifta od 1,300 metara, ali zbog snažnog vjetra koji ovih dana često duva, otkazano je za naredne dane.

Inače, u ovom centru zahvaljući konkretnim investicijama, uređene su skijaške staze na kojima se organizuju takmičenja na republičkom nivou, a sertifikovana od strane Međunarodne skijaške federacije.

Izvor: (kosovo24sata.com)

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš