Ramazanska čestitka potpredsjenika Opštine Šerifa Age

Povodom nastupajućeg mjeseca ramazana potpredsjenik za zajednice Opštine Dragaš, Šerif Aga uputio je čestitku građanima Opštine kao i dijaspore

Ramazanska čestitka potpredsjenika Opštine Šerifa Age

U ime opštine Dragaš i u svoje lično ime,  svim  građanima Opštine Dragaš i dijaspore, čestitam početak svetog mjeseca Ramazana. Početak posta je i prava prilika za sve da okrenemo novu stranicu u našim životima u odnosu prema porodici, komšijama i sebi samima.

Mjesec ramazan je prilika za svakog vjernika muslimana da se kroz ibadete i služenje približimo svome Gospodaru Allahu dž.š., a da se istovremeno udaljimo od svega što nas vodi u propast na ovome i na budućem svijetu.

Druga obaveza koja je posebnost ovoga mjeseca je dijeljenje imetka koji je u našem posjedu Vrijeme je kada bi trebalo pokazati toleranciju, razumijevanje i poštovanje. Svima koji ulaze u vrijeme posta želimo zdravlje, sreću i blagostanje koje će obilježiti i proslaviti sa svojim najbližim članovima porodice, rodbinom i komšijama, kaže se u čestitci podspredsjednika Opštine, povodom početka mjeseca ramazana.

Ramazan Šerif Mubarek Olsun

Potpredsjednik za zajednice, Šerif Aga

 

 

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš