Prilikom posjete Đurića selu Brod, nasilno skinuta turska zastava

Kako portal gorapress saznaje , danas u poslijepodnevnim časovima prilikom posjete direktora kancelarije za Kosovo, Marka Đurića, selu Brod, nasilno je skinuta turska zastava, koja je bila istaknuta na prostorijama nevladine organizacije “DAG” u centru sela.

Prilikom posjete Đurića selu Brod, nasilno  skinuta turska zastava

Prema informacijama sa terena incident se dogodio nekoliko časova prije dolaska direktora Kancelarije za Kosovo, Marka Đurića. U momentu kada se incident dogodio u prostorijama ove nevladine organizacije nije bilo nikoga, a počionioci ovog kriminalnog akta nasilno su ušli u prostorije nevladine organizacije DAG i skinuli tursku zastavu.

Mještani sela Brod osuđuju ovakvo ponašanje i traže da se počinioci ovakvog nedjela otkriju i kazne. Kako su za naš portal kazali mješta sela Brod, najverovatnije da se radi o ljudima koji su deo paralelnih struktura i koji žele da se dodvore mješetarima iz Srbije koji samo zavađuju narod te izigravajući srpske patriote sakupe neke sitne poene za sebe. Ovakvo ponašanje vodi ka većoj dezintegraciji i podjeli koja nam nije potrebna u ovom trenutku, kazali su mještani sela Brod.

Redakcija portal gorapress, telefonom je kontaktirala je i poslanika u Kosovskom parlamentu, Adema Hodžu koji je ujedno i pretsjednik privremenih institucija paralelne Opštine Gora u selu Vraništa.

On je za naš portal kazao da nije bio upoznat sa ovim incidentom i da se ograđuje od toga, te osuđuje takvo ponašanje pojedinaca ako  su uradili tako nešto,  "i ako je nešto urađeno to je urađeno na svoju ruku ja vam mogu potvrditi da nisu dobili instrukcije niti od mene,  niti od nekoga koji radi u  Opštini Gora u selu Vraništa, kazao je za naš portal Adem Hodža.

Izvor: (Gorapress.net)

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš