Evropske Unije za Stabilizaciju Zajednica

Poziv za poslovne predloge, individualne i grupne preduzetničke projekte

Međunarodna Organizacija za Migraciju (IOM) nastavlja implementaciju Projekta za Stabilizaciju Zajednica IV koji je finansiran od strane Evropske Unije a kojim rukovodi Koncelarija EU na Kosovu.

Poziv za poslovne predloge, individualne i grupne preduzetničke projekte

EU-CSP IV će pružiti finansijsku i tehničku pomoć za započinjanje novih ili proširenje postojećih malih i srednjih preduzeća, posebno preduzeća koja promovišu i jačaju održivu reintegraciju manjinskih  povratnika. EU-CSP IV projekat će podržati i lokalne iniciajtive od koje će korist imati šira zajednica kroz rad sa članovima zajednica i individualnim poljoprivrednicima i proizvođačima istražavajući mogućnosti za zajedničko delovanje kroz stvaranje i podršku nevećinskih i međuetničkih poslovnih udruženja.

 

Projekat Evropske Unije za Stabilizaciju Zajednica IV (EU-CSP IV), OBJAVLJUJE POZIV ZA POSLOVNE PREDLOGE budućih i postojećih privrednika, grupa i asocijacija ZA INDIVIDUALNE I GRUPNE PREDUZETNIČKE PROJEKTE.  EU-CSP IV će finansirati projekte koji jasno podržavaju dugoročnu ekonomsku održivost, stvaranje radnih mesta i mogućnost ostvarivanja prihoda.

Za uputstva i obrazce za prijavljivanje posetite IOM veb-stranicu  (www.kosovo.iom.int) ili lokalne kancelarije EU-CSP IV u:

 

  • Mitrovici, kancelarije ARDA sever, tel: 049 968 485
  • Prizrenu, Regionalni Centar za Zapošlavanje, tel: 049 968 483
  • Peći, Regionalni Centar za Zapošlavanje,  tel: 049 968 486
  • Gnjilanu, ul. Medlin Albright # 32, tel: 049 968 487

 

gde možete dobiti detaljnije informacije u vezi: procesa prijavljivanja i načina pisanja vaših poslovnih predloga, formulare za apliciranje i savete za popunjavanje formulara kao i dodatne informacije i uputstva vezane za proces apliciranja.

Krajni rok za predaju zahteva je 31 Mart 2020 ali se podnosiocima preporučuje da aplikacije predaju što je ranije moguće.

 

Izvor: (Redakcija gorapress.net)

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš