Ramazanska akcija:"Jedna porodica daruje iftar i sehur jednoj porodici"

P O Z I V svim dobročiniteljima iz Gore i Opolja

Dragi prijatelji, poštovana braćo i cenjene sestre, u okviru svojih humanitarnih aktivnosti Odbor Islamske Zajednice u Dragašu – Humanitarno društvo "BERIĆET" - ogranak u Dragašu zajedno sa svojim imamima na teritoriji opštine Dragaš, pokreće akciju za Ramazan 2020 sa rečima Muhammeda a.s. "Ko nahrani postača imaće nagradu kao i sam postač, a od njegove nagrade neće ništa biti umanjeno.

P O Z I V  svim dobročiniteljima iz Gore i Opolja

" Kao što nam je poznato zbog pandemije COVID 19, Ramazan 2020 proći će nam kod kuće, sa najbližim članovima porodice. Nažalost neće biti organizovani zajednički Iftari, zbog toga porodice koje imaju potrebe neće biti u mogućnosti da zajedno iftare na zajedničkim iftarskim soframa.

 Dakle, pozivamo svakoga, NVO, Političke partije, biznismene i trgovce da ujedinimo snage u ovom našem pokretu i pomognemo svi zajedno one kojima je pomoć potrebna. Cilj ove akcije je da jedna porodica daruje iftar i Sehir jednoj porodici.

Ovo neka bude naš moto u ovom Ramazanu koji nam dolazi u susret te nalazi svi nas u jednom emocionalnom stanju kao nikada do sada zbog situacije u kojoj se nalazimo.

Molimo Vas, prije svega zbog Allahovog zadovoljstva da pomognemo sa jednim paketom od 25 euro, da obradujemo roditelje koje misle šta će da stave na sofri Sehura i Iftara za njihovu decu!

Svakako ovo stanje će proći, nama će ostati zarađeni sevapi, dakle, dođimo svi da nastavimo u činjenu dobročinstva! Paketi će biti isti za sve sa istim artklima. Svi oni koji žele da pomognu neka se obrate imamu njegove džamije ili službi Odbora Islamske Zajednice u Dragašu.

Tokom uplate obavezno naglasiti “Pomoć za Ramazan.” Hvala na saradnji i pozdravljamo vas selamom te molimo Allaha da ukabuli Vaše sadake!

Kontaktni telefoni:

+38349268229

+38344200923

+38344200950

 

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš