Otkonjen odron zemlje prouzrokovan klizištem na putu Rapča – Krstac

Danas u poslepodnevnim časovima očišćen je put na relaciji Rapča – Krstac , koji je bio teško prohodan na jednoj djelu puta, zbog odrona zemlje prouzrokovane klizištem

"Čim smo saznali da je došlo do djelimičnog zatvaranja puta, Rapča - Krstac,  usled odrona zemlje, zbog čestog klizišta na toj deonici, kontaktirali smo vlasnika građeinske firme Muhidina Ćuftu, i zatražili smo od njega pomoć, jer Opština nema mehanizaciju za otklanjanje takvih prepreka na putu.

Vlasnik firme je bez dvoumljenja pristao da nam pomogne, pa je i u poslepodnevim časovima poslao mašine koje su uklonoile velike količine zemlje i blata,  koje su djelimično zatvorile put u dužini od dvadesetak metara", kazao je Uzair Hamza, kordinator za integraciju i prava zajednice i nastavio.

"Ovom prilikom želim sa se ispred Opštine Dragaš, a i u svoje lično ime, zahvalim vlasniku građevinske firme  „Trans  Komerc“  na ovom humanom gestu, koji je ujedno i primjer kako se treba odnositi  prema  zajednici i društvu". Čišćenje terena obavljeno je bez novčane naknade.

 

Izvor: (Gorapress.net)

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš