Svi putevi prohodni!

Od sinoć na području Opštine Dragaš pada snijeg

Od sinoć na području Opštine pada snijeg, visina snježnog pokrivača kreće se između 20 i 30 centimetara u zavisnosti od naselja.

Većina naselja u Gori je iznad 1100 metara pa je stoga kretanja prema naseljima koja se nalaze na većoj nadmorskoj visini dosta otežano. Prema naseljima koje se nalaze na većoj nadmorskoj visini obavezna je i upotreba zimske opreme.
Svi regionalni i lokalni putni pravci na području Opštine Dragaš su prohodni, mada je služba koja je zadužena za održavanje regionalne putne pravce izašla na teren tek pose 10 časova.
Opštinska služba koja je zadužena za održavanje lokalnih puteva od rano jutros je na terenu i kakao je za naš portal kazao direktor administracije i Lokalne samouprave Vetim Ramadani svi lokalni putni pravci su prohodni. „ Svi naši i kapaciteti  vozila i ljudstvo u stanju pripravnosti, kaže Vetim Ramdani i nastavlja, naše ekipe će biti 24 časa na terenu i ukoliko nastavi da pada snijeg  i tokom dana mi ćemo u zavisnosti pod potreba ići i po nekoliko puta prema nekim naseljima kakao bi građanima omogućili neometanu komunikaciju do centra, kazao je za naš portal direktor administracije Vetim Ramadani, koji je zadužen i za održavanje puteva.
Jutros je bilo kratkog prekida struje prema nekim naseljima ali je brzo otklonjen kvar pa je sada snabdevanje strujom redovno.

Izvor: (Redakcija gorapress.net)

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš