Novi gradonačelnik Opštine Dragaš Bedžet Đeljadini danas položio zakletvu

Danas je u Sali SO Dragaš, nakon intoniranja himne Kosova, novoizabrani gradonačelnik Opštine Dragaš, Bedžet Đeljadini položio zakletvu pred delegatima SO Dragaš. Svečanom činu polaganja zakletve pored delegata prisustvovali sui mnogi rađani, predstavnici institucija, Islamske zajednice, policije, KFOR-a, kao i predstavnici medija.

Nakon čitanja svečanog teksta zakletve novoizabrani gradonačelnik Bedžet Đeljadini se najpre zahvalio svojim saradnicima kao i svima onima koji prisustvuju današnjem činu polaganja zakletve.
On je u svom obraćanju između ostalog kazao „ Na početku  želim  da se zahvalim svima koji su glasali na ovim izborima, koji su trajali duže nego što je bilo potrebno, izborima koji su bili stresni, ali i izborima koji nisu proizveli nikakav eksces, čak ni najmanji. Zahvaljujem se našoj divnoj dijaspori koja nije štedjela ni vrijeme ni trud ni materijalnu stranu da tri puta izađe na izbore i napravi veliku razliku.
Na ovome se zahvaljujem iz srca  svima bez izuzetka,  onima  koji su izabrali da glasaju za mene, čak i oni koji su napravili drugi izbor. Hvala još jednom“, kazao je kazao je Đeljadini i nastavio „ Znate da sam ja, ne samo otac, već sam godinama i deda. Znate onda, da u materijalnom smislu ne stojim loše. Nisam milioner, ali ne treba mi plata gradonačelnika. Ono što mi treba je da doprinesem stvaranju bolje opštine i bolje sutra nego što je danas. Želim to za svu našu djecu, za naše unuke, za sve nas. Naravno to  neće biti moguće bez saradnje ne samo vladajućih, već i opozicionih. Zaista nas dijele partijski interesi, ali nas ujedinjuju interesi za dobro ove zemlje, za dobro ovog naroda, za dobro ove države. Na kraju dozvolite mi da se zahvalim svojim bliskim saradnicima i u svakom slučaju svojoj porodici, a posebno supruzi na značajnoj žrtvi tokom ovog procesa. Bože pomozi mi da izađem bijelog  lica. Bog nam pomogao svima", kazao je u svom obraćanju novoizabrani gradonačelnik Opštine Bedžet Dželjadini. 
Nakon polaganja zakletve on je za wweb portal gorapress kazao da će biti predsjednik svih građana, bez obzira na nacionalnu i političku opredijeljenost, što se tiče odnosa sa manjinama on je istakao da se i u svom bivšem radu izuzetno korektno odnosio prema narodu Gore, te da će u svom mandatu primjenom pozitivne diskriminacije omogućiti mnogo veće učešće manjina u institucijama opštine Dragaš.

Izvor: (Redakcija gorapress.net)

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš